Betöltés...

Marvel's Spider-Man - The City That Never Sleeps (DLC) (EU) (Digitális kulcs - PlayStation 4)

Ár: 10.316 Ft



A JÁTÉKRÓL

Folytasd kalandjaidat a Marvel New Yorkban a Marvel's Spider-Man: The City That Never Sleeps játékkal. Kapj hozzáférést három, a megjelenés utáni történetfejezethez, amelyek további küldetéseket és kihívásokat, a Marvel's Spider-Man univerzum ellenségeinek frakcióit és további feloldható ruhákat tartalmaznak.



Marvel's Spider-Man: The Heist

Miközben egy New York-i művészeti múzeum kirablása után nyomoznak, Pókember és Mary Jane Watson közel kerül Felicia Hardyhoz, azaz Black Cathez. A mestertolvajjal, új ellenségekkel és veszélyes veszélyekkel tarkított új történet mélyen a város bűncsaládok árnyékos világába vezeti Pókembert és Mary Jane Watsont.



Marvel's Spider-Man: Turf Wars

Miután megszerezték az irányítást a Sable International katonai megszállása nyomán megmaradt felszerelések felett, Hammerhead és bandája hadat üzent a Maggia bűncsalád többi donja ellen. Pókembernek és Yuri Watanabénak, a New York-i rendőrség kapitányának véget kell vetnie az erőszaknak, mielőtt az egész városban kitör a területháború.



Marvel's Spider-Man: Silver Lining

Silver Sable visszatér a Marvel's Spider-Man: The City That Never Sleeps akciódús befejezésében. A halálos zsoldos visszatért, hogy visszaszerezze a Sable International ellopott technológiáját és felszerelését a városi gengszterektől. De mivel a rendőrség kapitánya, Yuri Watanabe igazgatási szabadságon van a Hammerhead nevű bűnöző ellen tett ellentmondásos erőfeszítései után, és nagyobb fenyegetések vannak a láthatáron, Pókembernek valószínűtlen szövetségesekre kell támaszkodnia, hogy megóvja a várost a közelgő katasztrófától.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 9 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Marvel's Spider-Man - The City That Never Sleeps (DLC) (EU) (Digitális kulcs - PlayStation 4)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: