Betöltés...

Unreal Tournament: Game of the Year Edition (Digitális kulcs - PC)

Ár: 49.849 Ft









VIDEÓ

AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ























A JÁTÉKRÓL



Az Unreal Tournament az eredeti King of the Hill a töredékeny vagy elszakadozó többjátékos játékvilágban. Az Év vitathatatlan 1999-es játékaként az Unreal Tournament megragadta az első személyű lövöldözős műfajt a nadrágjának szennyezett ülésén, és soha nem látott grafikájával, a hely brutális élén játszott játékával és a hatalmas és változatos funkciók listája, amely többet adott a játékosoknak, mint amit valaha vártak.

Kezdő mód - Ezen a Botmatch versenyen új flak takarmány érte el a boot tábort. A Novice beállítás a számítógéppel vezérelt robotokat a játékban lassabban mozogja és kevesebb kárt okoz a támadásaikkal. Az első személyű lövöldözők számára itt vágják le a fogakat, születnek készségek és kezdődik a függőség ...

Hardcore mód - Szíj extra páncélra, és az egérpad mellett helyezzen el egy törölközőt a tenyér verejtékének eltörléséhez. Ez a mód csak a profik számára készült - az összes bot villámszerűen mozog - kitérnek, ugranak és SOKKAL többet okoznak szokásos támadásaikkal, mint kezdő társaik.

Továbbfejlesztett Bot AI - A robotok az Unreal Tournamentben úgy játszanak, mintha egy nagy, régi szteroidlövéshez jutnának. Alapvető halálkövetési képességeik gyakorlatilag tökéletesedtek, a játékszabályok megértése professzori, a szinteken történő navigálás képessége GPS-szerű, és létezését fenyegető veszélyük nagyon is valós.

Rádiócsevegés - A játékban rendelkezésére álló összes parancsot a képernyőn megjelenő szöveges üzenet és egy hangüzenet is kíséri. A biztonsági mentés vagy a fedőtűz iránti kérelmet előre rögzített sorrend kíséri, amely kommunikálja az Ön igényeit. Különlegessé teszi ezt az a tény, hogy az ellenfelek üzeneteit is meghallja (még akkor is, ha robotok ellen játszik, mert a botok is emberek).

Új parancssori opciók - A kemény kiszolgálómesterek számára ez az álom módja a funkciók elérésének és a játék kezelésének. Gyakorlatilag minden opció, amelyet módosítani szeretne, az UT parancssorán keresztül érhető el. Szépen lassan!

Továbbfejlesztett felhasználói felület - Az Unreal Tournament egy jobb módszert vezetett be annak megtekintésére, hogy mi történik egy játék során. Egyedi heads-up kijelző (HUD) használatával minden játéktípushoz (Deathmatch, Capture the Flag, Domination és Assault) a játék MINDEN információt megad, amelyek a hatékony játékhoz szükségesek, anélkül, hogy túlzott információkkal bombáznák a játékost.

UBrowser - Az Unreal Tournament robusztus Ubrowser rendszere a legegyszerűbb módja annak, hogy játékot találjon az interneten, és csatába indulhasson. Az Ubrowser kiküszöböli a külső szerver lekérdező alkalmazások letöltésének szükségességét. Olyan egyszerű, mint egy-két-töredék. A "Play Online" gombra kattintva, majd kiválasztva egy szervert a listából, a játék be van kapcsolva.

Nézőkamerák - Az Unreal Tournament játékának nézése szinte ugyanolyan szórakoztató lehet, mint a játék. A Spectator Cams-nek köszönhetően a játékosok beléphetnek egy játékba, és ugorhatnak a kijelölt Spectator Cams-hez, hogy a cselekvést a szinten láthassák. Még hűvösebb, hogy a kamera "csatlakoztatható" a szint egyik játékosához, hogy az akciót az ő szemszögükből nézzék meg. Akárhogy is, ez egy hűvös szolgáltatás, és remek lehetőség a tanulásra azok számára, akik újak az online játékok világában.

Ugrás mód - Ugrás kétszer olyan magas, mint a normál. Olyan ez, mintha soha véget nem érő ugrócipő lenne rajtunk. Ezeknek a csizmáknak a játékmenetre gyakorolt ?hatása szinte leírhatatlan. Teljesen megváltoztatja a dinamikát.

© 2000, Epic Games, Inc. Minden jog fenntartva. Az Epic, az Epic Games, az Unreal és az Unreal Tournament, valamint az Unreal (stilizált) az Epic Games, Inc. védjegyei vagy bejegyzett védjegyei az Amerikai Egyesült Államokban és másutt.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 17 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Unreal Tournament: Game of the Year Edition (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: