Betöltés...

Stardew Valley

Ár: 10.318 Ft



A JÁTÉKRÓL Meg tudsz-e tanulni ebből a földből élni és virágzó otthonná alakítani ezeket a benőtt mezőket?



Történet

Megörökölted nagyapád régi farmját Stardew Valley-ben. Felfegyverkezve a rád maradt szerszámokkal és néhány érmével, elindulsz, hogy új életet kezdj. Nem lesz könnyű dolgod. Amióta a Joja Corporation a városba érkezett, a régi életmód szinte teljesen eltűnt. A közösségi ház, amely egykor a város legélénkebb központja volt, most romokban hever. De a völgy tele van lehetőségekkel. Egy kis elhivatottsággal talán te lehetsz az, aki Stardew Valley-t újra nagyszerűvé teszi!



Alakítsd át a gazzal benőtt mezőt élettel teli farmmá!

Tenyéssz állatokat, termessz növényeket, indíts gyümölcsöskertet, készíts hasznos gépeket és még sok minden mást! Rengeteg területed lesz, hogy megteremtsd álmaid farmját.



Többjátékos mód

Hívj meg 1-3 játékost, hogy csatlakozzanak hozzád a völgyben online! A játékosok együtt dolgozhatnak egy virágzó farm felépítésén, megoszthatják az erőforrásokat és fejleszthetik a helyi közösséget. Mivel több kéz jobb, mint egy, a játékosoknak lehetőségük van arra, hogy az eladott termékek haszonkulcsát skálázzák, hogy még nagyobb kihívást jelentsenek.



Fejleszd a képességeidet az idő múlásával

Miközben a küszködő zöldfülűből mestergazda leszel, 5 különböző területen fogsz szintet lépni: gazdálkodás, bányászat, harc, halászat és gyűjtögetés. Ahogy fejlődsz, új főzési és kézműves recepteket tanulhatsz, új területeket nyithatsz fel és a különböző szakmák közül választva testre szabhatod képességeidet.



Légy a helyi közösség tagja

Több mint 30 egyedi karakter él a Stardew Valley-ben, így nem lesz gondod új barátokat találni! Mindegyik személynek saját napirendje, születésnapja, egyedi mini-vágóképek és új mondanivalója van a hét és az év során. Ahogy összebarátkozol velük, megnyílnak előtted, segítséget kérnek tőled a személyes gondjaikban, vagy elárulják a titkaikat! Vegyél részt az olyan szezonális fesztiválokon, mint a luau, a kísértetjárta labirintus és a téli csillag ünnepe.



Felfedezések várnak rád

Fedezz fel egy hatalmas, titokzatos barlangot. Ahogy egyre mélyebbre jutsz a föld alatt, új és veszélyes szörnyekkel, erős fegyverekkel, új környezetekkel, értékes drágakövekkel, a kézműves és korszerűsítő eszközökhöz szükséges nyersanyagokkal és felfedezésre váró rejtélyekkel találkozhatsz.



Építsd újjá a közösséget

Lehelj új életet a völgybe. A JojaMart megnyitása óta a Stardew Valley régi életmódja megváltozott. A város infrastruktúrájának nagy része leromlott. Segíts visszaállítani Stardew Valley régi dicsőségét a régi közösségi ház megjavításával, vagy válaszd az alternatív utat, és fogj össze a Joja Corporation-nel.



Kapcsolatok kialakítása

Udvarolj és házasodj össze egy társsal, akivel megoszthatod az életedet a farmon. 12 agglegény és leány áll rendelkezésedre, akiknek udvarolhatsz, mindegyikük egyedi karakterfejlődési jelenetekkel. Miután összeházasodtál, a partnered veled fog élni a farmon. Ki tudja, talán gyerekeitek lesznek és családot alapítotok?



Élvezd a békét

Tölts el egy pihentető délutánt a helyi horgászhelyek egyikén. A vizek hemzsegnek a finom halak szezonális fajtáitól. Kézműves csalik, bojlik és rákhalász csukák segítenek abban, hogy minden halat kifoghass és helyi legendává válj!



Főzz finom ételeket és készíts hasznos tárgyakat

A több mint 100 főzési és kézműves receptnek köszönhetően sokféle tárgyat készíthetsz. Egyes ételek, amelyeket főzöl, még a képességeid, a futósebességed vagy a harci képességeid ideiglenes növelését is biztosítják. Készíts hasznos tárgyakat, például madárijesztőket, olajkészítőket, kemencéket vagy akár a ritka és drága kristályáriumot.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 9 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Stardew Valley" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: