Betöltés...

Planar Conquest (Digitális kulcs - PC)

Ár: 13.201 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Planar Conquest egy 4X körön alapuló stratégiai játék, amelyet a Master of Magic ihletett. Létrehozva, hogy megadja neked a múlt játékának fantasztikus érzését, modern megjelenésbe burkolva. Az „eXplore, eXpand, eXploit és eXterminate” az a négy szó, amelyek szórakoztató és kihívást jelentenek.







Testreszabhatja karakterét, és váljon mindenható Varázsló Urává, hogy uralkodjon a birodalom felett, vagy válasszon egy előre létrehozott karaktert. Válasszon 13 varázslatkör közül, amelyek meghatározzák, hogy a több mint 300 varázslat közül melyiket tanulhatja meg ura. Válasszon több mint 40 tudományterület közül, amelyek különleges előnyöket vagy hátrányokat adnak urának, és lehetővé teszik, hogy karakterét a játékstílusához igazítsa. A varázslat, a katonaság, a diplomácia és a gazdaság kiaknázható az Ön szolgálatában.







Hét eljárási szempontból létrehozott létező sík, amelyek mindegyike megvan a maga sajátosságaival, amelyek testreszabhatók az alakjukkal, a földtömegükkel és a méretükkel akár 128x128 méretű csempékig. Több mint 40 típusú helyszín, amelyeket megvizsgálhatnak különféle zsákmányok keresése és az őket védő gyámokkal való küzdelem során.







Több mint 40 különféle épület a településeid javítása érdekében, több mint 150 egyedi katonai egység toborozni és varázslatos lényeket idézni, és lehetőségük van új települések alapítására, hogy növeljék birodalmad hatalmát, és a semleges és ellenséges városok meghódítása a határaid meghosszabbításához hosszú órányi játékidőt nyújt .







Használja a diplomáciát, hogy előnyt szerezzen ellenségei felett.

Játsszon harcot egy taktikai harctáblán.

Béreljen fel hősöket, és szerelje fel őket mágikus fegyverekkel és páncélokkal.

Toborozzon egyedi és nagy teljesítményű titánokat, és hajtsa végre őket a megrendelések betartásával!

Szerezzen tapasztalatokat, és tegye erősebbé az egységeket, amikor győzelem után győzelmet érnek el.

Használjon taktikai, stratégiai és globális varázslatokat, hogy elpusztítsa ellenségeit.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 2 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Planar Conquest (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: