Betöltés...

The Sims 4 - Bundle Pack 3 (DLC) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 24.144 Ft



A JÁTÉKRÓL

A The Sims 4: Bundle Pack 3 tartalma:

- The Sims 4: Dine Out kiegészítő

- The Sims 4: Movie Hangout Stuff kiegészítő

- The Sims 4: Romantic Garden Stuff kiegészítő





Légy tulajdonosa egy étteremnek, és vidd el a Sim-eket enni a The Sims 4: Dine Out kiegészítővel. Hozz létre és irányíts különféle éttermeket, alkalmazz személyzetet, és állítsd össze a tökéletes menüt, hogy profitot termelj és bővítsd vállalkozásodat. Vacsorázz együtt a Sim-ekkel, hogy élvezzétek a teljesen új, kísérleti konyhát, és töltsetek minőségi időt a barátokkal és a családdal.



Hozz létre egyedi éttermeket

Klasszikus étkezde vagy előkelő olasz bisztró? Építsd meg álmaid éttermét az alapoktól, vagy szabd testre előre elkészített éttermeket új tárgyak és dekoráció segítségével. Személyre szabhatod a teret kényelmes fülkékkel, egyedi feliratokkal vagy szabadtéri ülésekkel a szabadban való szórakozáshoz.



Éttermek tulajdonlása és kezelése

Vedd fel a legjobbakat, a többit pedig rúgd ki! Válassz egyenruhákat, állítsd be az étlapot és az árakat, és csevegj a vendégekkel, hogy növeld a vendégek elégedettségét. Törekedj az ötcsillagos minősítésre, vagy építs egy több étteremből álló birodalmat, hogy igazán jól járj a Simoleon-okkal.







Movie Hangout Stuff

Miért menj ki, ha otthon is maradhatsz, pihenhetsz és filmeket nézhetsz? Hívd át a barátaidat, lógjatok együtt, és tartsatok filmmaratont a The Sims 4: Movie Hangout Stuff kiegészítő segítségével. Dobj fel egy tál pattogatott kukoricát, és szórakoztasd Sim-jeidet egy filmmel a vadonatúj kivetítőn. Lazíts és pihenj boho-chic ruhákkal és könnyed frizurákkal.



Íme! A vetítővászon

Add otthonodnak a mozi hangulatát a vadonatúj vetítővászonnal. Nézz meg 10 különböző filmet a kanapén pihenve, vagy merészkedj ki a szabadba, és nézz filmet a friss levegőn.



Lazíts boho-chic ruhákban

Csak azért, mert Sim-jeid otthon maradnak, még nem jelenti azt, hogy nem nézhetnek ki jól. Öltöztesd őket olyan ruhákba, amelyek tökéletesek egy pihentető nap vagy az esti lazulásokhoz.







Romantic Garden Stuff

Építs egy buja viktoriánus kertet a Sim-jeidnek, és készülj fel a romantikára a The Sims 4: Romantic Garden Stuff kiegészítővel. Teremtsd meg a hangulatot romantikus, virágos ruhadarabokkal a Sim-jeid számára, és töltsetek el egy játékos pillanatot a pompás szökőkút mellett. Ezután menj a kívánságkúthoz, dobj be egy érmét, és nézd meg, hogy valóra válnak-e Sim-jeid legmélyebb vágyai.



Építs egy viktoriánus ihletésű kertet

Használj különféle lenyűgöző virágokat, mohával borított szobrokat és borostyánnal borított boltíveket, hogy romantikus kerti teret alakíts ki Sim-jeid számára.



Fedezd fel a kívánságkutat

Dobj be egy érmét, és kívánj valamit. Egy kis szerencsével a Sim-ek örök fiatalságot, extravagáns gazdagságot vagy akár életük szerelmét is megkaphatják. De légy óvatos! A Sim-ek nem mindig azt kapják, amit kívánnak....

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 13 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "The Sims 4 - Bundle Pack 3 (DLC) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: