Betöltés...

Age of Wonders: Planetfall - Revelations (DLC) (Digitális kulcs - Xbox One)

Ár: 10.324 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Revelations elindítja az eltemetett Es'Teq-dinasztia visszatérését, amelynek Heritor leszármazottai ősi technológiát akarnak használni, és követők milliárdjait akarják reinkarnálni szerte a galaxisban, ezáltal isteni uralmat létrehozva. A Heritor-ok erőteljes entrópiafegyverekkel rendelkeznek, amelyek hatásosak a gépek ellen, és képesek felébreszteni az ősi Es'Teq elméket. Szerezd meg az ősi titkokat, vagy hódolj be a hatalmuknak egy új kampányban, amely taktikus harcokat és alapos birodalomépítést kínál számodra.



Rendellenes helyszínek

Fedezz fel 30+ rejtélyes, csapdákkal és erős ellenségekkel teli helyszínt, hogy egyedi jutalmakat arass és nagy titkokat fedezz fel. Találkozz egyedi választási lehetőségekkel az egyes frakciók vagy titkos technológiák alapján.



További kampány küldetések

Tapasztald meg az Es'teq dinasztia ébredését és Heritor leszármazottaik felemelkedését 10+ órányi új tartalommal két kampányon keresztül.



Egy új titkos technológia: a Heritor

Használd az ősi Heritor technológiát az ellenség esszenciájának elszívására, ami lehetőséget ad erőteljes képességek használatára, erős Entropy fegyverek létrehozására és új egységek megidézésére.



A birodalmadat fenyegető veszélyek

A Reaper-ek robotikus bérgyilkosok, akiket régen azért hoztak létre, hogy elpusztítsák azokat, akik barátságosak voltak a Heritor ügyével, de most mindenkire vadásznak, aki a bolygón jár. Ugyanilyen halálosak a Megasow és a Piglets-ek, a Star Union bukása után megvadult, biotechnológiával létrehozott vadállatok, amelyek mindent felfalnak, ami a szemük elé kerül.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 7 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Age of Wonders: Planetfall - Revelations (DLC) (Digitális kulcs - Xbox One)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: