Betöltés...

Flight Sim World (Digitális kulcs - PC)

Ár: 35.586 Ft



A JÁTÉKRÓL



Tapasztalja meg a következő mércét a repülőgép-repülés szimulációjában a Flight Sim World segítségével.



Egy- és ikercsavaros repülőgépekkel a játékosok az egész világon az egekbe emelhetik ezt a mélyreható, reális és aprólékos szimulációt. A Flight Sim World-ben minden gombbal kölcsönhatásba léphet és átválthat a pilótafülkékben. Ez azt jelenti, hogy ez nem csak egy játék, amely lehetővé teszi a repülést. A Flight Sim World pilóta pozícióba helyezi, és ha nem ismeri a dolgait, rögös út lesz.



A fejlett fizikai rendszerrel a játék mögött repülőgépe reálisan reagál a környezetre. Ez csak növeli az élményt, mivel a repülőgép repülése a Flight Sim Worldben olyan közel áll a valós élethez, amennyire csak lehet.



Egy egyszerű és intuitív repüléstervezővel, valamint az LAPL és PPL alapú küldetésekkel és tanulságokkal a Flight Sim World elegendő ahhoz, hogy elinduljon a repülés magával ragadó világában. És a legapróbb részletekre is figyelve elég reálisnak és érdekesnek érzi magát ahhoz, hogy még az égbolt egyik veteránját is szórakoztassa.



És ha ez nem lenne elég, akkor a játékosok a játék multiplayer módjában a barátokkal együtt tudnak az égre szállni. Van egy Pro Mission Editor is, ahol a tartalomkészítők virágozhatnak, létrehozva saját misszióikat. A Flight Sim World valóban reprezentálja a repülés csodáját a modern világban.



Ingyenes repülés: Az egész világ felfedezhető szabadrepülési módban!

Multiplayer (Alpha): Repüljön barátaival a Steamen! Felhívjuk figyelmét, hogy a Multiplayer még mindig az Alpha szakaszában van, ezért hibákat tapasztalhat.

Tanulságok és küldetések: Tanulja meg az alapokat LAPL és PPL alapú leckéinkkel, majd tesztelje képességeit egy sor küldetéssel.



- Az Accu-Feel ™ technológia integrálása

- Nagyon részletes GA repülőgépek flottája

- Könnyen használható repüléstervező

- Reális repülési modell

- Integrált Orbx FTX globális textúrák

- Órák és küldetések, hogy tesztelje képességeit

- Pilóta profil, hogy nyomon kövesse a repülési órákat

- Pro Mission Editor

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 8 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Flight Sim World (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: