Betöltés...

Operation Flashpoint: Red River (Digitális kulcs - PC)

Ár: 21.342 Ft





A JÁTÉKRÓL



A tengeri tűzcsapat négy különálló és ingyenes osztályának egyike lesz - Grenadier, Scout, Rifleman és Automatic Rifleman - miközben epikus kampányba kezd. Vegyen részt óriási homokozó harctereken Tádzsikisztán új környezetében, amely az Afganisztán és Kína által határolt geopolitikai hotspot. Nézzen szembe a vadonatúj felkelő ellenségek kiszámíthatatlan fenyegetésével és a világ legnagyobb hadseregének, a kínai PLA-val. Használjon hiteles taktikákat saját kezdeményezésére szólóban vagy négy játékos drop-in, drop-out co-op kampányában.

A kiterjesztett újrajátszhatóság érdekében a Operation Flashpoint: Red River új osztályválasztékot, betöltési személyre szabást és önálló Fireteam-együttműködési együttműködést is tartalmaz. Hatalmas fegyverek széles választékával és pusztító légicsapások behívásának lehetőségével a Flashpoint: Red River hadművelet olyan tengerészgyalogosok csizmájába juttatja, mint még soha.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.29
Eddig megtekintették 8 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Operation Flashpoint: Red River (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: