Betöltés...

Mass Effect: Legendary Edition (Digitális kulcs - PC)

Ár: 17.663 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Mass Effect: Legendary Edition tartalma:

- Mass Effect teljes játék

- Mass Effect 2 teljes játék

- Mass Effect 3 teljes játék

- Bring Down the Sky kiegészítő

- Genesis kiegészítő

- Zaeed: The Price of Revenge kiegészítő

- Kasumi: Stolen Memory kiegészítő

- Lair of the Shadow Broker kiegészítő

- Firewalker Pack kiegészítő

- Overlord kiegészítő

- Normandy Crash Site Arrival kiegészítő

- Genesis 2 kiegészítő

- From Ashes kiegészítő

- Mass Effect 3: Extended Cut kiegészítő

- Leviathan kiegészítő

- Omega kiegészítő

- Citadel kiegészítő

- Cerberus fegyverek és páncélok

- Arc Projector

- Collector's fegyver és páncél

- Terminus fegyver és páncél

- M-21 metszőfog

- Blood Dragon páncél

- Inferno páncél

- Recon csuklya

- Sentry interfész

- Umbra Vízió

- N7 Harci felszerelés

- AT-12 Raider

- Chakram kilövő

- M-55 Argus

- M-90 Indra

- Reckoner Lovagi Páncél

- Equalizer csomag

- Aegis csomag

- Firepower csomag

- Groundside Resistance csomag

- Recon Operations csomag

- Firefight csomag

- ME2 Alternatív megjelenési csomag 1

- ME2 Alternatív megjelenés csomag 2

- ME3 Alternatív megjelenés csomag 1

- N7 gyűjtői kiadás csomag





Egyetlen ember áll az emberiség és a valaha volt legnagyobb fenyegetés között. Éld át újra Shepard parancsnok legendáját a Mass Effect Legendary Edition-nel a nagy sikerű Mass Effect trilógiában. Ez a kiadás tartalmazza az egyjátékos alaptartalmat és több mint 40 kieészítőt a Mass Effect, Mass Effect 2 és Mass Effect 3 játékokból, beleértve a promóciós fegyvereket, páncélokat és csomagokat 4K Ultra HD felbontásra felújítva és optimalizálva.





Shepard parancsnokként egy elit osztagot vezetsz egy hősies, akciódús kalandra a galaxisban. Fedezd fel az ősi fenyegetés által közelgő veszélyt, és harcolj az áruló Saren és halálos serege ellen, hogy megmentsd a civilizációt. Minden élet sorsa a te tetteiden múlik!



Történet

Ami egy rutinszerű küldetésnek indul egy agrár előőrsön, hamarosan egy epikus háború nyitó sortüzévé válik. Az SSV Normandy újonnan kinevezett végrehajtó tisztjeként összeállítasz és vezetsz egy elit hősökből álló osztagot egy-egy szívszorító csatába. Minden egyes döntésed nemcsak a te sorsodat, hanem az egész galaxis sorsát is befolyásolja.



Jellemzők:

- Lenyűgöző univerzum nagy felbontású grafikával és textúrákkal

- Testre szabhatod a karaktered, és belevághatsz egy izgalmas kalandba

- Hihetetlen valós idejű karakterinterakció

- Izgalmas, taktikus harc, miközben egy háromfős elit osztagot vezetsz.

- Epikus méretű bolygóközi felfedezés







Mass Effect 2

Készen állsz arra, hogy mindent elveszíts annak érdekében, hogy megmentsd a galaxist?



Történet

Itt az ideje, hogy összehozd a legnagyobb szövetségeseidet, és toborozd a galaxis harcos elitjét, hogy folytassák az ellenállást a betörő Reaper-ek ellen. Keményebb döntésekkel és új, halálosabb ellenségekkel kell szembenézned. Fegyverkezz fel és készülj fel egy felejthetetlen intergalaktikus kalandra.



Fordítsd a harcot a saját javadra

Szereld fel magad erős, új fegyverekkel szinte azonnal az új leltárrendszernek köszönhetően. Ráadásul a továbbfejlesztett életerő-regenerációs rendszernek köszönhetően kevesebb időt töltesz majd a regeneráló tárgyak vadászatával.



Minden döntésednek jelentősége van

A legénység megosztó tagjai csak a jéghegy csúcsa, hiszen az intergalaktikus diplomáciai kérdések is a feladatod lesznek. Az idő pedig fogytán, ezért ne félj használni az új, prompt-alapú akciókat, amelyekkel félbeszakíthatod a beszélgetéseket, még akkor is, ha azok megváltoztathatják a legénységed sorsát... és a galaxisét.



Köss új szövetségeket, óvatosan

Legmegbízhatóbb legénységed néhány tagjával együtt fogsz harcolni, de lehetőséged nyílik új tehetségek toborzására is. Csak gondosan válaszd meg új partnereidet, mert a galaxis sorsa a te válladon nyugszik, parancsnok.







Mass Effect 3

A Föld lángokban hever. A Reaper-ek átvették a hatalmat, és más civilizációk dominóként hullanak.



Történet

Vezesd a végső harcot, hogy megmentsd az emberiséget, és Shepard parancsnokként vedd vissza a Földet ezektől a félelmetes gépezetektől. Ezekben a csatákban erősítésre lesz szükséged. Szerencsére a galaxis szokása, hogy váratlan fajokat juttat el hozzád. Toborozz csapattagokat és köss új szövetségeket, de készülj fel arra, hogy bármikor elbúcsúzhatsz tőlük, mivel a társak a végső áldozatra készülnek. Eljött az ideje, hogy Shepard parancsnok megkezdje a végső harcot emberi faj megmentése érdekében, és megmentse a galaxist.



Harcolj okosabban

Használd ki az új képességeket és harci mozdulatokat. Shepard mostantól vakon tüzelhet az ellenségre, és keményebb közelharci támadásokat tud végrehajtani. Ráadásul, amikor csapatban harcolsz, új biotikus és technikai erőket kombinálhatsz, hogy pusztító kombókat alkoss.



Állítsd össze a tökéletes csapatot

Állíts össze egy csapatot a különböző fajokból és osztályokból, majd kombináld képességeiket, hogy felülkerekedj a lehetetlen esélyeken. Olyan újoncok csatlakoznak hozzád, mint James Vega, egy kőkemény katona, valamint EDI, egy megbízható mesterséges intelligencia újonnan szerzett fizikai formában. Tartsd szemmel a múltad szeretett karaktereit, de vigyázz! Néhányan talán nem élik túl a végső csatát....



Harcolj együtt a barátaiddal

Élvezd az integrált, kooperatív többjátékos módot, és állj össze online a barátaiddal, hogy felszabadítsd a kulcsfontosságú konfliktusövezeteket az egyre keményebb ellenfelektől. Testre szabhatod harcosodat, és új fegyvereket, páncélokat és képességeket szerezhetsz, hogy háborús felkészültségi statisztikáidat növelhesd az egyjátékos kampányban.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 12 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Mass Effect: Legendary Edition (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: