Betöltés...

Battlefield Hardline (Ultimate Edition) (Digitális kulcs - Xbox One)

Ár: 16.094 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Battlefield: Hardline - Ultimate Edition tartalma:

- Battlefield: Hardline alapjáték

- Battlefield: Hardline – Robbery kiegészítő

- Battlefield: Hardline –Betrayal kiegészítő

- Battlefield: Hardline – Getaway kiegészítő

- Battlefield: Hardline – Criminal Activity kiegészítő

- 3 specializált csomag

- 10 Gold Battlepack csomag





Ez az akciódús kasszasiker a Battlefield intenzív, jellegzetes többjátékos pillanatait ötvözi egy érzelmekkel teli történettel és egy modern televíziós bűnügyi drámára emlékeztető helyszínnel.



Történet

A vérbeli egyjátékos kampányban Nick Mendoza, egy fiatal nyomozó szerepét játszod, aki egy országon átívelő bosszúhadjáratra indul, hogy megbosszulja egykori megbízott társait a rendőrségnél. Vadássz bűnözőkre, rabolj páncéltermeket és ments túszokat az új, zsaru- és bűnözői ihletésű többjátékos módokban, mint például a Heist és a Rescue játékmódokban.



Légy a törvény, vagy szegd meg a törvényt a Battlefield Hardline-ban

Stratégia. Sebesség. Történet. Ezek a Battlefield Hardline alappillérei, egy olyan zsaruk vs. bűnözők játékélmény, amely egyedülálló. Tervezd meg a tökéletes bankrablást, majd menekülj el a zsákmánnyal, mielőtt a zsaruk elintézik a csapatodat. Száguldj végig az utcákon egy sportautóval, és vegyél részt nagy sebességű üldözésekben, miközben minden irányból golyók suhannak el melletted. Aztán tarts egy kis szünetet az epikus többjátékos összecsapások között, hogy végigjátszd az izgalmas egyjátékos kampányt, amelyet a nagyszerű tévés bűnügyi drámák ihlettek. Ez egy teljesen újfajta Battlefield.







Robbery

Szállj szemtől szembe az ellenféllel 4 új pályán (a Precinct 7-en, The Docks-on, Museum-on és a Break Pointe-on). Végezd el a nagy melót a csapatoddal az új, kompetitív Squad Heist játékmódban, szerezd meg a Legendary rangot és viselj új felszerelést: 4 új fegyvert, 2 új kütyüt, 2 új járgányt és új álcát.





Betrayal

A Betrayal 4 új pályát vezet be (Thin Ice, Chinatown, Cemetery és Alcatraz szigete). Tűnj ki, vegyülj el és villogj az új Gun Bench szuperfunkcióban testreszabott fegyverekkel és ruhákkal. Személyre szabhatsz akár öt elsődleges fegyvert új távcsövekkel, színekkel, testreszabott álcákkal és még sok mással. Szerkessz akár tizenhat egyenruhát a kedvenc osztályod és frakciód testreszabott megjelenéséhez. A Betrayal emellett 5 új fegyvert, 2 új járművet és 4 új felszerelést is tartalmaz.





Getaway

A Getaway 4 új, járművekre összpontosító pályát (a Double Cross-t, a Pacific Highway-t, a Train Dodge-ot és a Diversion-t) és az új Capture the Bag módot mutatja be. Versenyezz a kompetitív meccseken az új Super Feature funkcióval, miközben használhatod a 4 új járművet (Performance Sedan-t, Import Tuner-t, Luxury Coupe-ot, Limo-t) , 4 új fegyvert és 4 új felszerelést.





Criminal Activity

Szerezz hírnevet magadnak négy gyors tempójú új pályán (a Code Blue-n, a Backwoods-on, The Beat-en és a Black Friday-en), amelyek tele vannak kisstílű rablásokkal és betörésekkel. Az új Bounty Hunter játékmódban a pénz beszél, intézd el az ellenségeidet és gyűjtsd be a vérdíjukat. Az akció felpörgetéséhez négy fegyver, két fegyvertartozék, egy kütyü, két járgány és hat maszk adódik.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 11 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Battlefield Hardline (Ultimate Edition) (Digitális kulcs - Xbox One)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: