Betöltés...

Resident Evil Village (Digitális kulcs - Xbox One)

Ár: 14.712 Ft



A JÁTÉKRÓL

Éld át a túlélőhorrort, úgy mint még soha, a Resident Evil franchise 8. nagy részében, a Resident Evil Village-ben. Részletes grafikával, intenzív belső nézetes akcióval és mesteri történetmeséléssel a terror még sosem volt ennyire valósághű.



Fedd fel az összes titkot

Játssz a legendás túlélőhorror következő fejezetével. Fedezz fel egy távoli falut, ahol hatalmas lények sötét árnyai pokollá változtatják a hétköznapi életet. A felfedezés zökkenőmentesen ötvöződik az akcióval, a rejtvényekkel és a félelemmel. Folytasd Ethan Winters történetét, aki egy mutánsok által okozott járványkitörési incidens túlélője, aki Európa sötét erdeiben egy egészen új fenyegetést fedez fel. Fejtsd meg a vámpír- és vérfarkas-mítosz mögött rejlő titkot, és fedd fel a rágalmazó Umbrella vállalat érintettségét. Fuss, bújj el és lődd át magad a horror eme remekművén.



A történet

A teljesen új történet néhány évvel a kritikusok által elismert Resident Evil 7 biohazard szörnyű eseményei után játszódik, és Ethan Winters és felesége, Mia békésen élnek egy új helyen, megszabadulva a múlt rémálmaitól. Épp amikor új közös életüket építik, ismét tragédia éri őket.



Belső nézetes akció

A játékosok Ethan Winters szerepébe bújnak, és belső nézetből élhetnek át minden egyes közelharcot és félelmetes üldözést.



Ismerős arcok és új ellenségek

Chris Redfield a Resident Evil-sorozatban általában hős volt, de a Resident Evil Village-ben való megjelenése látszólag baljós indítékokba burkolózik. A falut benépesítő új ellenfelek sokasága könyörtelenül vadászik Ethanre, és akadályozza minden lépését, miközben megpróbál értelmet adni az új rémálomnak, amelyben találja magát.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 4 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Resident Evil Village (Digitális kulcs - Xbox One)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: