Betöltés...

Romance of the Three Kingdoms XIV Deluxe Edition (Digitális kulcs - PlayStation 4)

Ár: 46.657 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Romance of the Three Kingdoms XIV: Deluxe Edition tartalma:

- Romance of the Three Kingdoms XIV alapjáték

- Season Pass

- RTK 13 tisztviselői arc CG készlet

- Kiegészítő forgatókönyv és eseménykészlet, Szerkesztési funkció

- Kiegészítő forgatókönyv- és eseménykészlet, szerkesztési funkció, további nehézségi beállítások

- További forgatókönyv és 2 eseménykészlet, szerkesztési funkció

- 3 további forgatókönyv, további nehézségi beállítások





A Romance of the Three Kingdoms XIV, más néven Sangokushi 14 a Romance of the Three Kingdoms (Sangokushi) stratégiai játéksorozat 14. része.



Harc a földekért, ahol új stratégiák születnek: a pontoktól a repülőkig!

Kína hatalmas földjét egyetlen realisztikus térkép ábrázolja, a föld jellemzőit gyönyörűen reprodukálja a CG. A hatalmas térkép 46 városból és körülbelül 340 régióból áll. A régiók részletes területek gyűjteményei, és a földekért folytatott harc intuitív módon, színsémával fejezhető ki. A játékosok területeket hódíthatnak meg, hogy egyesítsék a földet, és a színeket még kidolgozottabban és szabadabban repíthetik.



Az utánpótlási vonalak és a frontvonal fenntartása által létrehozott új stratégiákat

Amikor a csapatok menetelnek, és a menetelés kiinduló városa a játékosok erői által ellenőrzött földterülethez kapcsolódik, az utánpótlási vonalakat fenntartják, és a csapatok a számukra biztosított bőséges utánpótlással harcolhatnak. Ha azonban a kapcsolat a menetelés kiinduló városával megszakad, a csapatok elveszítik az utánpótlási vonalaikat, meggyengülnek és rendezetlen állapotba kerülnek. Az utánpótlási vonalak biztosítása szerves része a harci front fenntartásának.



Az igazgatás teljesen megváltozik a doktrína és az egyedi politika által!

A játékosok megszervezhetik az adminisztrációt, a hatalom központját, mint a játékos stratégiáját bővítő elemet. Az adminisztráció egy szervezeti diagramon jelenik meg, és ahogy a megtartott tisztek hozzáadódnak a szervezethez, különböző parancsokat és hatásokat kapnak. Fontos, hogy az adminisztrációt a saját stratégiádhoz illeszkedő módon alakítsd ki.



Több mint 150 "karakter" és több mint 1000 tiszt - a legtöbb a sorozatban!

Több mint 1000 egyedi tiszt van a játékban, ami a legnagyobb a sorozatban, és minden tisztnek van egy "karaktere" (tulajdonsága). Több mint 150 karakter van, némelyik a harcban, némelyik az adminisztrációban hasznos, és így tovább. Egyes tisztek erős és egyedi karakterrel rendelkeznek, és a megfelelő tisztet a megfelelő helyen elhelyezve lerövidíthetjük a területek meghódításához vezető utat.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 6 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Romance of the Three Kingdoms XIV Deluxe Edition (Digitális kulcs - PlayStation 4)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: