Betöltés...

Aliens: Fireteam Elite (Deluxe Edition) (Global) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 46.540 Ft









VIDEÓ

AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ



















A JÁTÉKRÓL:

Játsszon akár két játékossal vagy mesterséges intelligenciával, miközben négy kampányon keresztül küzd meg egy új bolygó, az LV-895 rejtélyének felfedezése érdekében. Fedezze fel, mi rejtőzik az alatta lévő romokban és barlangokban ebben a harmadik személyű túlélő lövöldözős játékban, amely az Aliens univerzumban játszódik.



Építsd fel tűzcsapatodat az osztály összeállítására, a fogyóeszközökre és a fegyverekre összpontosítva, hogy elpusztítsd a Xenomorfokat, legyőzd a Challenge Card-futásokat, vagy játssz különféle játékmódokat barátaiddal.



Robbanj át Xenomorfok hordáin, kerüld ki a halálos Prowlereket és Köpködőket, és állíts fel védekező pozíciókat, hogy elég sokáig életben maradj ahhoz, hogy tűzcsapatod biztonságba kerüljön.



Építsd meg tengerészgyalogságodat úgy, ahogy szeretnéd. Lépjen magasabb szintre mind a 7 egyedi osztályban, vagy legyen mestere egynek. Válaszd ki a fegyveredet – a magnumoktól és az SMG-től a rakétavetőig mindent – ?és használj több mint 130 egyedi jutalmat, hogy elkészítsd az általad választott összeállítást.







Lépj szintre a karaktered a 7 Class Kit-en keresztül, amelyek mindegyike két egyedi képességgel rendelkezik, amelyeket a harcban és a feloldható jutalmakban használhatsz. Maximalizálj sokféle fegyvert, és minél többet használod őket, statisztika szerint erősítsd meg őket.














Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 5 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Aliens: Fireteam Elite (Deluxe Edition) (Global) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: