Betöltés...

Two Point Hospital (NA/Oceania/Africa) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 11.226 Ft



A JÁTÉKRÓL



Tervezzen és építsen saját kórházat!



Építsen kórházat semmiből remekművé, amikor megtervezi Two Point megye legszebb - vagy működőképesebb - egészségügyi műveletét.



Optimalizálja a kórház kialakítását, hogy növelje a betegek (és a készpénz) áramlását, a folyosókat, a helyiségeket és a várakozási területeket az Ön specifikációinak megfelelően rendezze el. Bővítse kórházát több épületre, amikor úgy néz ki, hogy minél több beteget vigyen be az ajtón.



Helyezzen dekoratív és funkcionális tárgyakat kórháza köré, hogy javítsa presztízsét, csökkentsék a betegek unalmát, növeljék a boldogságot, és az év végi díjak beáramlanak.



Gyógyítson szokatlan betegségeket



Ne számítson arra, hogy Two Point megyében a szokásos típusú betegek fognak lakni. Ebben a világban mindenféle szokatlan betegséget tapasztalhat; a könnyelműségtől a kubizmusig - mindegyiküknek meg kell a maga speciális kezelési gépe.



Diagnosztizálja a betegségeket, építsen megfelelő szobákat a kezelésükhöz, vegyen fel megfelelő személyzetet, majd készüljön fel, mert e betegségek közül csak egy gyógyítása csak a kezdet. Egyetlen beteget kezelhet - de kezelhet egy pandémiát?



Ha már legyőzött egy betegséget, kutasson tovább a jobb gyógymódokról és a gépekről, és állítsa kórházát megállíthatatlan egészségügyi cselgáncsá.



Javítsa és bővítse kórházi látókörét!



Az első kórházad ott kezdődik, de mi a következő lépés?



Miután meggyógyította egy kis kikötőfalu lakóit, vállalhat egy nagyobb kihívást egy forgalmasabb kórházban?



Javítsa a létesítményeket, frissítse a gépeket, a személyzetet és az elrendezéseket, hogy minél több pénzt keressen, gyorsabban.



Képezze és fejlessze munkatársait, új képességekkel és képességekkel feljavítva, hogy kórháza még hatékonyabb legyen.



Használja a kiterjedt statisztikai és információs képernyőket, hogy elemezze erősségeit és gyengeségeit, és gyorsan változtasson. Állítsa be a kezelések árát, figyelje a forgalmát, vegyen fel kölcsönöket és optimalizálja bevételeit.



Egyedülálló személyiségtípusokkal és tulajdonságokkal rendelkező személyzetet fogsz irányítani, ezért szemmel kell tartanod, hogy ki hatékony és ki csak fájdalom a nyakában. Egyensúlyozza munkatársait ambícióival, miközben profitra törekszik (és remélhetőleg útközben megment néhány embert).

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 0 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Two Point Hospital (NA/Oceania/Africa) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: