Betöltés...

Call of Duty: Black Ops (Digitális kulcs - PC)

Ár: 43.527 Ft



A JÁTÉKRÓL

Minden idők legnagyobb akciósorozata visszatér. A Call of Duty: Black Ops egy olyan szórakoztató élmény, amely a világ minden táján zajló konfliktusokba kalauzol el, miközben a Black Ops elit alakulatai a hidegháború leple alatt zajló, tagadhatatlan műveletekben és titkos háborúkban harcolnak.



Hihetetlenül mély többjátékos élmény

A Call of Duty: Black Ops a sorozat végső többjátékos élményét kibővítve új szintre emeli a kompetitív játékot. Számíts a szeretett, gyors tempójú, akciódús harcokra, minden eddiginél több funkcióval.



Egy epikus egyjátékos kampány

A Call of Duty jellegzetes intenzitása egy epikus egyjátékos kampánnyal tér vissza, amely a játékosokat mélyen az ellenséges vonalak mögé viszi, ahol a Black Ops elit katonájaként titkos hadviselésben, titkos műveletekben és robbanásveszélyes konfliktusokban vesznek részt szerte a világon.



A zombik visszatérnek

A Call of Duty: World at War-ban híressé vált, rajongók által kedvelt kooperatív mód visszatér, amikor akár 3 barátoddal együtt, számos fegyverrel küzdhetsz a vérszomjas zombik végtelen hullámai ellen. Harcolj a túlélésért a játékok egyik legizgalmasabb és a kritikusok által is elismert kooperatív játékélményében.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 3 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Call of Duty: Black Ops (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: