Betöltés...

Mafia III + Bonus (DLC) (EU) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 10.946 Ft





A JÁTÉKRÓL



Mafia III: Definitive Edition tartalmazza a főjátékot, az összes Story DLC-t (Faster, Baby !, Stones Unturned, Sign of the Times) és bónuszcsomagokat (Family Kick-Back Pack és Judge, Jury & Executioner) Fegyvercsomag) először egy helyre csomagolva.

A maffia bűnügyi saga harmadik része - 1968, New Bordeaux, LA.

Lincoln Clay évek óta tartó vietnami harcok után tudja ezt az igazságot: a család nem az, akivel születtél, hanem az, akiért meghalsz. Amikor helyettesítő családját kiirtja az olasz maffia, Lincoln új családot épít, és a bosszúútját lángolja a felelős maffioszon keresztül. NEW BORDEAUX, LA: Egy hatalmas világ, amelyet a csőcselék ural, és a korszak látnivalóival és hangjaival részletezi. LETHAL ANTI-HERO: Légy Lincoln Clay, árva és vietnami veterán pokol, aki bosszút áll a helyettes családja halála miatt. : Válassza ki saját játékstílusát; nyers erő, lángoló fegyverek vagy szökd meg és öld meg a maffiát, hogy lerombolja a maffiát. ÚJ CSALÁD A RÉGI PORTOKBAN: Építs egy új bűnügyi birodalmat úgy, hogy eldöntöd, mely hadnagyokat jutalmazod, és melyiket árulod el.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 3 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Mafia III + Bonus (DLC) (EU) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: