Betöltés...

TrackMania: Turbo (Digitális kulcs - PC)

Ár: 12.486 Ft



A JÁTÉKRÓLAz elődök sikere után a Ubisoft büszkén mutatja be a Trackmania: Turbo című részt, a Nadeo által fejlesztett sorozat legújabb részét, amely most először jelenik meg újgenerációs konzolokon, PlayStation 4 és Xbox One rendszereken, valamint PC-n is. A Trackmania: Turbo újgenerációs grafikájának, a versenykultúra elemeire épülő új művészeti irányzatának és a "könnyen megtanulható, nehezen elsajátítható" játékmenetének köszönhetően elmerülhetsz a Trackmania: Turbo árkád autóverseny-univerzumában.



Légy részese a jelenségnek

Több mint 21 millió játékossal 5 kontinensen, a Trackmania a tökéletes nagyszabású matchbox autós fantázia, ahol minden a tökéletes versenyidő ellenállhatatlan hajszolásáról szól. A Trackmania: Turbo-ban fedezd fel a tökéletes időmérős versenyzés élményét több mint 200 észbontó pályával, 4 gyönyörű környezetben, mindegyik saját játékstílussal.



Versenyzés és építés

A nagymértékben újrajátszható Trackmania: Turbo változatos játékélményt nyújt azáltal, hogy az árkád stílusú versenyzés és a tökéletes pályaépítés eszköztárát ötvözi: a megújult és könnyen használható Trackbuilder segítségével végtelen számú furcsa pályát hozhatsz létre.



4 környezet, 4 különböző játékmenet

Versenyezz lenyűgöző, gyönyörű új grafikával rendelkező környezeteken keresztül, amelyek mindegyike saját játékélményt nyújt: dacolj a gravitációval egy trópusi paradicsomban, száguldj a napsütötte tengerpartokon és mágneses hullámvasútpályákon a Rollercoaster Lagoon pályán; használd precíz vezetési képességeidet, hogy elsajátítsd egy fedett világverseny pályáit az International Stadium-ban; driftelj az észak-amerikai táj keskeny pályáin a Canyon Grand Drift-en; és használd a légi irányítást és ugorj át a hegyeken egy magával ragadó vidéki környezetben, a Down & Dirty Valley nevezetű pályán.



Kampány mód

Teszteld képességeidet, nyerj érmeket, oldj fel akár 200 egyedi pályát több mint 5 nehézségi szinten, és lépj előre a világranglistán.



Dupla sofőr

Nem kell egyedül nekivágnod a Trackmania: Turbo kihívásainak. Állj össze egy barátoddal, és irányítsd az egyik autót két kontrollerrel. Vigyázz! A kommunikáció és az összhang a siker kulcsa, különben karambolozni fogtok.



Trackbuilder

Játssz ezzel az intuitív eszköztárral, hogy megtervezd a saját őrült, furcsa pályáidat, vagy fűszerezd meg az élményt a véletlenszerű pályák generálásával. Mentsd el és oszd meg a legjobb pályáidat, hogy kihívd a többi játékost.



Szisztematikus zene

A Trackmania: Turbo zenéje a versenyzés élményéhez kapcsolódik, és az intenzitás és a drámai mélységek váltakozásával fokozza a játékmenetet. A zene változik, ahogy áthaladsz az ellenőrző pontokon, drifteket indítasz el vagy ugrásokat érsz el, így minden verseny teljesen egyedivé válik.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 9 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "TrackMania: Turbo (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: