Betöltés...

Dungeons & Dragons: Dark Alliance (Digitális kulcs - PC)

Ár: 25.189 Ft



A JÁTÉKRÓL







A Dark Alliance egy valós idejű harccal és dinamikus szövetkezettel teli robbanásveszélyes RPG-vel kelti életre a Dungeons & Dragons világát.

A fagyóriások és a bosszúálló sárkányok fékezhetetlenül kóborolnak az Icewind Dale-n keresztül, miközben a betörő gonosz seregek minden nap megerősödnek. Most négy hősnek vissza kell vernie a teremtmények támadását, és védenie kell a sötét ellen.

Válaszd ki a hősödet, és csatlakozz még három másik baráthoz, hogy harcolj legendás szörnyekkel. Fedezze fel az Icewind Dale rideg világát, miközben legyőzheti a megállíthatatlan főnököket, hatalmas felszerelést szerezhet, és új képességeket nyithat meg, hogy még nagyobb kihívásokkal tudjon élni.





Megállíthatatlan szörnyek meghódítása

A Dark Alliance szembeállítja a játékosokat a Dungeons & Dragons világának leglegendásabb szörnyeivel. Fagyóriások, tagok, fehér sárkányok - összegyűjtik az erőt, hogy mindegyiket legyőzzék leküzdhetetlen esélyekkel szemben.





Harcolj a barátaid mellett

Csatlakozz akár három másik baráthoz, és küzdjetek együtt egy dinamikus szövetkezeti élményben, robbanásveszélyes valós idejű harcban. Engedd szabadjára a pusztító kombókat, amikor túlságosan hatalmas megállíthatatlan szörnyeket buksz meg ahhoz, hogy egyedül menj.





Válassza ki a hősét

Játssz négy különálló hős egyikeként, mindegyiknek megvan a maga egyedi játékstílusa és testreszabható képességei. Teljesítsen küldetéseket és győzd le a főnököket, hogy új készségeket nyerhessenek ki, és hatalmas felszerelést szerezhessenek, lehetővé téve a játékosok számára, hogy még nagyobb kihívásokkal küzdjenek.





Bátor a befagyott táj

A Dark Alliance olyan életre kelti a Dungeons & Dragons világát, mint még soha. Fedezze fel az Icewind Dale rideg és veszélyes világát, miközben megvédi szülőföldjét az utálatos szörnyek seregeitől.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 7 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Dungeons & Dragons: Dark Alliance (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: