Betöltés...

Dragon Age: Inquisition + Flames of the Inquisition Arsenal (DLC) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 10.973 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Dragon Age: Inquisition – Flames of the Inqusition Arsenal tartalma:

- Dragon Age: Inquisition alapjáték

- Dragon Age: Inquisition – Flames of the Inqusition Arsenal letölthető tárgyak csomagja





Történet

Te vagy az Inquisitor, akinek az a feladata, hogy megmentse a világot önmagától. Az előtted álló út azonban nehéz döntésekkel van kikövezve. Thedas a viszályok földje. A frakciók folyamatosan háborúznak egymással, még akkor is, amikor egy nagyobb démoni invázió vette kezdetét.



Választásvezérelt történetvezetés

Az Inquisition-ben nem csak arról döntesz, hogy kit melyik csatába küldj, hanem olyan fontos döntéseket hozol, amelyek Thedas jövőjét alakítják. Minden egyes döntésnek súlya van, és tetteid különböző kimenetelűek lehetnek. Az Inquisition egy rendkívül személyre szabott utazás, ahol egy rossz lépés olyan eseménysorozatot indíthat el, amely megváltoztatja magának a világnak a fizikai aspektusait, így a te Thedasod és hőseid igazán egyedinek érezhetők.



Egy hatalmas felfedezésre váró világ

Thedas világa még sosem volt ilyen nagy és részletes. Tágra nyílt és megérett a felfedezésre. Fedezd fel az ellenséget, aki készen áll arra, hogy elfoglalja. Fedezz fel rejtett barlangokat, amelyek tele vannak lappangó lényekkel. Thedas hatalmas és veszélyes, de titkainak feltárása különbséget jelenthet a győzelem és a vereség között.



Intenzív, stratégiai harc

A Dragon Age: Inquisition-t nem lehet rosszul játszani... kivéve azt a módot, ami miatt megölnek. Szerencsére az opcionális stratégiai nézet segítségével isteni kilátásod lesz a csatára. Az idő megáll, amíg ebben a nézetben tervezel, de ha ez nem a te stílusod, akkor egyszerűen csak előre rohanhatsz, nyílpuskákkal lövöldözve.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.29
Eddig megtekintették 14 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Dragon Age: Inquisition + Flames of the Inquisition Arsenal (DLC) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: