Betöltés...

Fifa 17 (EU) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 108.478 Ft



A JÁTÉKRÓL

Üdvözlünk a Fifa 17-ben, a Fifa történetében először, élj a pályán és a pályán kívül is, mint a Premier League következő feltörekvő sztárja, Alex Hunter.



Játékmenet

A Fifa 17 egy új játékmotor kifinomultságát kihasználva hiteles futballélményekbe merít, miközben bemutatja a mélységgel és érzelmekkel teli futballistákat, valamint vadonatúj, csak a játékban elérhető világokba kalauzol el. A játékosok gondolkodásának és mozgásának, az ellenfelekkel való fizikai interakciójának és a támadások végrehajtásának teljes újítása lehetővé teszi, hogy a pályán minden pillanat a tiéd lehessen.



Tapasztald meg a Fifa 17 utazását

Egy filmes világ, amelyet valódi játékosok, személyiségek, helyszínek és események tájékoztatnak és befolyásolnak, és amely olyan helyekre visz el, ahol még sosem jártál, olyan élményeket nyújtva, amelyek csak a Fifa 17-ben elérhetőek.



Minden pillanat a tiéd a Fifa 17-ben

A Fifa 17-ben minden pillanatot birtokolhatsz négy jelentős játékmenet-újítással, amelyekkel nagyobb kontrollt és kreativitást érhetsz el a pályán. A Set Piece átírása, a fizikai játék felújítása, az új támadási technikák és az aktív intelligencia rendszer.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 0 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Fifa 17 (EU) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: