Betöltés...

Spore: Complete Pack

Ár: 18.255 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Spore: Complete Pack tartalma:

- Spore alapjáték

- Spore: Creepy & Cute Parts Pack kiegészítő

- Spore: Galactic Adventures kiegészítő





Játékmenet

Játszd végig a Spore öt evolúciós szakaszát: Cell, Creature, Tribe, Civilization és Space. Minden szakasznak megvan a maga egyedi stílusa, kihívásai és céljai. Úgy játszhatsz, ahogyan akarsz: Kezdj a Cell-ben, és nevelj egy fajt a szerény, csermelyben élő organizmusból intergalaktikus utazóvá, vagy azonnal vágj bele, és építs törzseket vagy civilizációkat új bolygókon. Rajtad áll, hogy mit kezdesz az univerzumoddal. A Spore számos erőteljes, mégis könnyen kezelhető alkotóeszközt kínál, így az univerzumod minden aspektusát megteremtheted: teremtményeket, járműveket, épületeket, sőt még csillaghajókat is.



Jellemzők:

- Készítsd el univerzumodat a mikroszkopikustól a makrokozmikusig. Az árapálymedencei amőbáktól a virágzó civilizációkig és az intergalaktikus csillaghajókig minden a te kezedben van.

- Fejleszd lényedet öt szakaszon keresztül: A túlélés a legviccesebb, ahogy a döntéseid generációkon keresztül visszahatnak, és végül eldöntik a civilizációd sorsát.





Creepy & Cute Parts

Adj horrort és humort az univerzumodhoz. Készíts groteszk bestiákat vagy plüssállatokat, majd figyeld, ahogy robotolnak, zombiként járkálnak, break táncot járnak és még sok mást csinálnak! Ez a kiegészítő több mint 100 új elemet tartalmaz.



Jellemzők:

- 60 új alkatrészt

- 48 új festési lehetőség

- 24 új animáció





Galactic Adventures

Szállj ki a csillaghajódból, és változtasd Spore-lényeidet legendás űrkapitányokká. Először sugározz le szövetségeseiddel, hogy akciódús, bolygóközi kalandokba keveredjetek. Teljesítsd a küldetéseket, gyűjtsd be a jutalmakat, és akár saját küldetéseket is létrehozhatsz.



Jellemzők:

- Játssz a Maxis- által kreált küldetések sokaságával, miközben felfedezed a galaxis bolygóit!

- Fejleszd űrkapitányodat, és szerezz több mint 30 erőteljes új tartozékot!

- Készítsd el saját küldetéseidet a vadonatúj Adventure Creator-al!

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 0 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Spore: Complete Pack" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: