Betöltés...

Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2 (EU) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 10.384 Ft



A JÁTÉKRÓL

Ragadd meg a Peashooter-t, és készülj fel az univerzum legőrültebb, legviccesebb lövöldözős játékára, a Plants vs. Zombies Garden Warfare 2-re.



Játékmenet

Dr. Zomboss meghódította Suburbia-t, és zombiktól hemzsegő, növénymentes paradicsommá változtatta. Segíts a növényeknek visszaszerezni a területüket az új 24 játékos Herbal Assault játékmódban, vagy válts pártot a 4 játékos kooperatív, illetve szóló játémódkban. Új módokkal, játékosztályokkal és rengeteg humorral a Plants vs. Zombies Garden Warfare 2 lehetővé teszi, hogy úgy vívj háborút a komolyság (és a barátaid ellen!), ahogyan csak akarod.



Támadnak a növények

Ezúttal vívj harcot a zombik ellen. Indulj támadásba a növények szerepében, hogy visszaszerezd Suburbia-t, vagy állítsd meg a botanikai inváziót és őrizd meg Zomburbia-t a teljesen új játékmódokban.



Még több karakter, játékosztály és kinézet

6 új játékosztály csatlakozik a szereplőgárdához, így összesen 14 játszható karakterosztály áll rendelkezésre. Válassz több mint 100 játszható növény és zombi közül a múltból, a jelenből és a jövőből, tűnj ki a harcban.



Játszd a magad módján

A Plants vs. Zombies Garden Warfare 2 rengeteg gyepet beborító játékmódot kínál, így együtt vagy egyedül is játszhatsz. Társaságra van szükséged? Játssz az új Herbal Assault módban, és csatlakozz 24 játékoshoz online, hogy küzdhessetek Suburbia egész területén. Vagy csatlakozz a növényekhez, vagy a zombikhoz, és állj össze a 4 játékos kooperatív módban. És ha akarod, akár szólóban is játszhatsz!



Egy élő PvZ világ

A Suburbia-ért folytatott küzdelem 12 pályán keresztül virágzik, amelyek bővelkednek a személyiségben és a humorban. Küzdd át magad a zombos városképeken és zsúfolt légtereken, amelyek mindegyike rejtett titkokkal tarkítva vár felfedezésre.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 8 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2 (EU) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: