Betöltés...

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy (Digitális kulcs - PC)

Ár: 27.469 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Crash Bandicoot N. Sane Trilogy tartalma:

- Crash Bandicoot teljes játék

- Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back teljes játék

- Crash Bandicoot 3: Warped teljes játék





Kedvenc erszényesed, Crash Bandicoot visszatért!

Továbbfejlesztve, megbabonázva és táncra készen az N. Sane Trilogy játékgyűjteményben. Most úgy élheted át Crash Bandicoot-ot, mint eddig még soha.



Játékmenet

Pörögj, ugorj és pattogj miközben kihívásokat és kalandokat élsz át a három játékban, amelyekkel minden kezdődött: Crash Bandicoot, Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back és Crash Bandicoot 3: Warped. Éld át újra kedvenc Crash pillanataidat teljesen felújított grafikai pompájukban!



Crash Bandicoot N. Sane Trilogy Stormy Ascent szint

Tapasztald meg a hírhedt Stormy Ascent pályát az eredeti Crash Bandicoot játékból. Ez a korábban befejezetlen és kiadatlan pálya még a legkeményebb Crash-rajongókat is kihívás elé állítja! Megvan benned, ami kell ahhoz, hogy megbirkózz a gyorsan visszahúzódó lépcsőkkel, az üvegcséket dobáló laboránsokkal, a repülő madarakkal, a mozgó platformokkal és a vastüskékkel?



Crash Bandicoot N. Sane Trilogy Future Tense szint

Játssz az eredeti trilógia játékmenetéhez épített első új pályával közel 20 év óta. Az első Crash Bandicoot játékból kivágott "Waterfall Level" ihlette Future Tense az eredeti pálya számos rejtvényét tartalmazza a Crash Bandicoot 3: Warped futurisztikus környezetébe helyezve. Fedezd fel a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy egy teljesen új nehézségi szintjét, miközben rakétákat kerülgetsz, robotokat pusztítasz el és lézerek elől szökkensz, miközben egy hatalmas futurisztikus felhőkarcolóra emelkedsz fel.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.29
Eddig megtekintették 7 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Crash Bandicoot N. Sane Trilogy (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: