Betöltés...

Soul Saga (Digitális kulcs - PC)

Ár: 11.041 Ft



A JÁTÉKRÓL



A Soul Saga egy egyedülálló kihívást jelentő JRPG-gazember-lite hibrid, amely nagy hangsúlyt fektet a kihívásokkal teli és készségalapú léghajók feltárására , a jutalmazó és stratégiai céhmenedzsmentre , és egy olyan világra, amely az idők folyamán szó szerint megsemmisült .



Jellemzők:



Rengeteg karakter! A Soul Saga számos karaktert tartalmaz, amelyek segítségével felfedezheti, feloldhatja és toborozhatja őket!



Stratégiai harc! A Soul Saga egyedülálló ATB harci rendszere lehetővé teszi, hogy egységeit védekező vagy támadó helyzetben helyezze el, hogy optimalizálja a győzelem esélyét. Ezenkívül minden körben van egy speciális buff vagy debuff, amelyet bárki cselekszik. Akciópontok halmozódásával akár késleltetve a műveleteket, akár bizonyos műveletek végrehajtásával, jól kiszámított stratégiákkal irányíthatja a csata menetét!



Saját léghajó! Ingyenes, barangoló léghajók felfedezése komplex fizikával lehetőséget ad arra, hogy felfedezzék ennek a hatalmas világnak minden zugát, hogy felfedjék Medonia összes természeti és történelmi csodáját! És ... WOAH! Vigyázz, capn! A léghajó repülése igazi ügyességet igényel, és becsaphatja azt a babát egy nagy ol 'sky sziget oldalába!



Válassza ki saját nehézségeit! Válasszon a különböző nehézségi lehetőségek közül, amelyek lehetővé teszik a játék minden fő szempontjának beállítását. Mindent megváltoztathat a bolti árakon, a tapasztalati pontok megszerzésének gyorsaságán, az ellenségek hatalmának vagy egészségének nagyságán, a léghajójának összeomlási kárán és még sok minden mástól!

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 2 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Soul Saga (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: