Betöltés...

Wolfenstein II: The New Colossus EU (Digitális kulcs - Xbox One)

Ár: 11.503 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Wolfenstein II: The New Colossus a várva várt folytatása a kritikusok által elismert Wolfenstein: The New Order folytatása, amelyet a díjnyertes MachineGames stúdió fejlesztett. A Wolfenstein II egy izgalmas kaland, amelyet az iparág vezető id Tech 6 hívott életre, és a nácik által ellenőrzött Amerikába küldi a játékosokat, hogy a legbátrabb ellenállási vezetőket toborozzák. Harcolj a nácik ellen ikonikus amerikai helyszíneken, szereld fel a vagány fegyverek arzenálját, és szabadítsd fel új képességeidet, hogy átrobogj a náci katonák légióin ebben a meghatározó belső nézetes lövöldözős játékban.



Történet

Amerika, 1961. A náci General Deathshead elleni merényleted rövid életű győzelem volt. A kudarc ellenére a nácik fenntartják a világot fojtogató hatalmukat. Te vagy BJ Blazkowicz, más néven "Terror-Billy", a Resistance tagja, a náci birodalom csapása és az emberiség utolsó reménye a szabadságra. Csak neked van elég bátorságod, fegyvered és merszed ahhoz, hogy visszatérj az államokba, megölj minden nácit, akit csak látsz, és kirobbantsd a második amerikai forradalmat.



Felszabadítani Amerikát a náciktól

Készülj fel egy szívszorító utazásra, miközben amerikai földön harcolsz a náci hadigépezet ellen. BJ Blazkowicz szerepében védd meg családodat és barátaidat, köss új szövetségeket, és nézz szembe problémás múltad démonaival, miközben ellenállókat gyűjtesz össze a náci megszállás megdöntésére.



Gyűjtsd össze az ellenállást

Merülj el egy olyan világban, amelyet felejthetetlen karakterek keltenek életre, akik új személyiséget hoznak a franchise-ba. Találkozz újra barátaiddal és szabadságharcos társaiddal, mint Anya, Caroline, Bombate, Set, Max Hass, Fergus vagy Wyatt, és barátkozz új karakterekkel, mint Horton és Grace, miközben felveszed a harcot a gonosz Frau Engel és náci serege ellen.



Pusztító fegyverek és a jövő technikája

Robbantsd darabokra a nácikat olyan csúcstechnológiás fegyverekkel, mint a Laserkraftwerk, egy többcélú, nagy intenzitású lézerfegyver, amely képes szétzúzni az ellenséget, vagy a Dieselkraftwerk, egy gyors tűzerejű, gázüzemű gránátvető, amely képes elpusztítani az ellenség csoportjait, vagy menj közel és közel a fejlett pisztolyokkal, géppisztolyokkal és fejszékkel. Ha még több sokoldalúságra van szükséged, fejleszd fel és használd kettős fegyveredet!



Ölj meg minden nácit az utadban

Mindenki kedvenc időtöltése! Engedd szabadjára belső háborús hősödet, miközben új és hiper-erőszakos módokon semmisíted meg a nácikat. Töltsd meg a futurisztikus fegyvereket, és fedezd fel BJ új képességeit, miközben Amerika felszabadításáért harcolsz. Játékstílusodtól függetlenül találj ki teljesen új módszereket a nácik leszúrására, lelövésére és megölésére.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 1 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Wolfenstein II: The New Colossus EU (Digitális kulcs - Xbox One)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: