Betöltés...

Mining & Tunneling Simulator (Digitális kulcs - PC)

Ár: 25.159 Ft



A JÁTÉKRÓLRobbanjon sziklákat, fúrjon alagutakat, és minden hegyen átjuttassa az utat. Eleinte van elég ideje, és nincs nagyobb probléma. Miután a TNT tölteteket elhelyezték, elkezdheti a robbantást az alagút bejáratának létrehozásához. A feltárt anyagot egy lapátos dózer rakja be egy dömperre, és a raktárhelyre szállítja. Amint a bejáratot megtisztítják, a hatalmas alagútfúrógép felvonul. De ez a szörny csak akkor kezdheti meg működését, ha elegendő építőanyaggal van ellátva. Ezt daruval és vonattal kell szállítani. Minden járművet kormányoznia kell, például karbantartó kisteherautót, darut, alagútfúrógépet vagy a tűzoltóságot.



Így hozza létre az építkezést darabonként, mielőtt maga az alagút elindulna. Sok tényezőre kell figyelnie. Az alagút fúrógépét építőanyagokkal kell ellátni. Fontos, hogy ne veszítse el feladatait. Döntő fontosságú lesz, hogy gyakran látogasson el a vezérlőterembe.

Jellemzők

Részletes táj 3D-s grafikában

Érdekes, folyamatos történet

Időjárási hatások, nappali / éjszakai műszak

Különféle feladatok

Hosszan tartó szórakoztató tényező

Szabadon választhatja ki a szintet, miután elvégezte az összes feladatot

Intuitív vezérlés billentyűzettel és egérrel

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 3 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Mining & Tunneling Simulator (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: