Betöltés...

Duke of Defense (EU) (Digitális kulcs - Nintendo Switch)

Ár: 10.324 Ft



A JÁTÉKRÓL Építs tornyokat, fejleszd a képességeidet és vágj le több goblin-t, mint bármelyik Duke korábban!



Történet

A Duke of Defense egy vidám, akció-alapú toronyvédelmi játék, amely bőséges humorral, pimasz falusiakkal, egoista varázslókkal és vidám kalandokkal van tele. Gurulj, hasítsd és küzdd át magad a goblin-ok, ogre-k, golem-ek és más szörnyek hullámain! Fejleszd a karakteredet, ahogy haladsz előre a történetben a képességfán elérhető fejlesztések sokaságával. Ezek a képességek a kooperatív módban is érvényesek, így mindenki jól jár! Mindenképpen látogass el a Wardrobe Well-hez és válogass a sok-sok furcsa fej között, hogy testre szabd Duke-odat és a fejlődésed során még több választási lehetőséget oldj fel. Egyedi tornyok, erős képességek és 8 bites virágok garantálják a visszatértedet.



Kooperatív játékmód

Minden igazi hős hívhat megbízható társakat a szükség idején. Fedezz fel új stratégiákat, ha magaddal viszed egy barátodat! Utazz tovább egy társaddal a kanapéd kényelméből, ahol mindketten rohanhattok, vághattok és építkezhettek a helyi kooperatív többjátékos módban.



Játékmenet

Ez egy olyan akcióalapú tower defense, amilyet még nem tapasztaltál. Vágj kardoddal goblin-okat, ogre-ket, varázslókat és még sok mást, gurulj át az ellenség hullámain és építs tornyokat, amilyen gyorsan csak tudsz. Gyűjtsd be a harcok jutalmát az elesett ellenségek érméinek begyűjtésével, de légy óvatos, nehogy elgáncsoljanak a harcmezőn! A csatatéren szétszórt fákat alakítsd át a kilenc hatalmas torony kombinációjává, amelyek mindegyike más-más szörnyekkel szemben rendelkezik saját erősségekkel és gyengeségekkel - ezért ügyelj arra, hogy bölcsen használd fel az erőforrásaidat! Készülj fel gyors tempójú boss harcokra néhány eléggé ideges varázslóval, filozofikus szarvasokkal folytatott beszélgetésekre és bitang rosszfiúk hordáira.



Játékzene

Az egész élményt egy hihetetlen kompozíció foglalja magába, amely az izzasztó chiptune-tól a komikus hangulatú ambient-ig mindent tartalmaz.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 1 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Duke of Defense (EU) (Digitális kulcs - Nintendo Switch)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: