Betöltés...

Super Robot Wars 30: Season Pass (DLC) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 10.427 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Super Robot Wars 30: Season Pass tartalma:

- DLC 1 bővítmény

- DLC 2 bővítmény

- Season Pass Special küldetés 1

- Season Pass Special küldetés 2



Az alapjátékról:



30 évvel később a világ jövőjéért folytatott küzdelem folytatódik. A Super Robot Wars egy taktikai RPG, amely különböző mecha anime-k karaktereit és robotjait hozza össze, hogy megküzdjenek közös ellenségeikkel.



Játékmenet

A játékosok kalandokon és csatákon keresztül követik a karaktereket. Vedd át az irányítást az óriásrobotok felett egy harci térképen, és vezényeld őket, hogy legyőzzék ellenségeiket. A csata váltakozik a szövetséges és ellenséges fázisok között. Miután a játékos mozdult és támadott a robotjaival, az ellenség kerül sorra. Ha minden ellenséget legyőztél, a játékban egy intermezzo következik.A szünet alatt a játékos a csatában szerzett nyersanyagokat pilóták kiképzésére, robotok fejlesztésére és bónuszok szerzésére használhatja fel a hadserege számára. Ezután folytathatják a kaland következő fejezetét.



A kifinomult robot harci animáció

A robot csatajelenet a kiváló minőségű grafikával és erőteljes animációval fejezi ki magát. Emellett a robotok és a karakterek vágott grafikája és effektjei is kifinomultabbá váltak. Továbbá a csatában vágott animációt használunk, amely a rajongóknak pozitív volt az előző címben.



Alkalmasabb, az új rendszer gazdagabbá teszi a tartalmat

A "Szimulációs RPG" alapvető játékrendszer mellett új rendszer, mint például a " Tactical Area Select", "AUTO Battle" került bevezetésre, ami megkönnyíti a játékot, de gazdagabbá teszi a tartalmat is.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 13 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Super Robot Wars 30: Season Pass (DLC) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: