Betöltés...

Lost Planet: Extreme Condition (Digitális kulcs - PC)

Ár: 9.533 Ft



A JÁTÉKRÓLA kietlen jégsivatagokba űzött, kihalás szélén álló emberiség a túlélésért küzd. Harcolj az életedért a hatalmas, idegen akridok és az álnok Jégkalózok ellen az EDN III hatalmas területű, jég borította felszínén. Szövetségesek híján az egyetlen dolog, amiben bízhatsz, az ösztöneid.



A lebilincselő egyjátékos hadjáratot és pörgős, akár 16 személyes többjátékos módot ötvöző Lost Planet igazi epikus mestermű a játékok között. Ahogy a játékos hatalmas jégmezőkön és elhagyatott városokban, gyalogosan vagy gépesített Vital Suit-okban harcol, egy óriási játékvilág tárul fel előtte.

Főbb jellemzők:

Intenzív akció - Gyors tempójú külső nézetes lövöldözős játék a klasszikus science-fiction történetek mélységével, izgalmaival és intenzitásával.

Gyalogos és járműves játékmenet - Irányíthatsz nagy erejű fegyveres járműveket, többek között átalakítható hójárókat.

Hatalmas játékterület - A hóviharok, jeges szél, égbe szökő épületek, és jég borította hegyek, melyek között a csaták a föld fölött és alatt zajlanak, mind bámulatosan valósághűek, valóban átélhető és filmszerű élményt hozva létre.

Harcolj az óriási akridok hordái ellen.

Irányíts nehéz páncélzatú Vital Suit-okat.

16 személyes többjátékos akció.

Fejlett DirectX 10-es grafika.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 1 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Lost Planet: Extreme Condition (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: