Betöltés...

Endless Legend - Inferno (DLC) (EU) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 25.205 Ft





A JÁTÉKRÓL



Az Endless Legend: Inferno egy vadonatúj Faction-et vezet be a játékba: a Kapakut. Arra kényszerülve, hogy elhagyja vulkanikus bolygóját, a Kapaku Aurigára száll, azzal a határozott szándékkal, hogy megteremtse a hamu és a tűz paradicsomát…



A kapaku őshonos a vulkanikus terepen: erős egységkedvelőket szereznek, miközben vulkanikus lapokon vannak, és olyan produkciós juttatásokkal rendelkeznek, amelyek jutalmazzák őket a vulkanikus területeken való letelepedésért. Játékmenete arra összpontosít, hogy ezeket az előnyöket kihasználva nagy seregeket állítson elő minőségi felszereléssel, vagy gyorsan csodákba és tettekbe bonyolódjon. Noha nagy mértékben támaszkodnak erre a ritka tereptípusra, a „Lavaformation” hihetetlen erejével rendelkeznek, lehetővé téve számukra, hogy bármilyen terepet véglegesen vulkanikus cserepekké változtassanak. Noha idegenek lehetnek Aurigától, a Kapaku mindig élvezi a Home Turf előnyét!



A ravasz és feltaláló ügyes fajok, a kis Kapaku erőteljes Golemeikre támaszkodnak, hogy megemeljék nehéz dolgukat. A Sowers által elpusztított vulkanikus világból származva sokkal jobban ki tudják használni az új terepet, mint bármely más frakció, bár nagy mennyiségű stratégiai erőforrásra van szükségük képességeik maximális kihasználásához. Rendelkeznek egyedülálló ismeretekkel a Porfogyatkozásokról, amelyeket maguk a Végtelenek adnak.

Amint az ég besötétedik és a légkör porrá válik, szunnyadó erők ébrednek fel Auriga lakosaiban, és minden egyes frakciónak új hatalmat adnak, vagy meglévő képességeiket javítják az új, félelmetes szintekhez. Ugyanez a porfúvás rövid életű „porösszefolyásokat” hoz létre a térképen, átmeneti jót adva annak, amelyik hadsereg eléri őket - mivel új időjárási szokásokat vált ki és régi nyugtalanító látványokat kavar Auriga rég elveszett múltjából!



A láva terepe nem barátságos, de ami hiányzik belőle az élelmiszerekben, azt inkább az iparban, a tudományban vagy a porban pótolja. Ez durva kiinduló helyzet a legtöbb faj számára, de megfelelő kiaknázása esetén a közepes városok gyorsan erőteljes termelési központokká válhatnak. Ezekkel az új vad földekkel együtt új „vulkáni anomáliákat” is felveszünk, amelyek még több ösztönzést nyújtanak ezekhez a kopár pokoli tájakhoz való bemerészkedéshez.







Az új burkolólapok és a „Vulkanikus” tereptípus mellett a vulkáni biomák aktív vulkánokat is tartalmaznak, amelyek forró, forró láva folyókat sodornak! Bár nem adnak hozzá ételt, az ezekből a folyókból származó szabad energia növeli a cserép ipari kibocsátását.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 7 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Endless Legend - Inferno (DLC) (EU) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: