Betöltés...

Mashinky

Ár: 13.394 Ft



A JÁTÉKRÓLA Mashinky egy vadonatúj közlekedési stratégiai játék, Jan Zeleny cseh fejlesztőtől. A nagyszerű tájakon nagyítással, a hagyományos izometrikus építési mód felhasználásával és az egyedi társasjátékokhoz hasonló játékmenet elsajátításával elmerülhet a saját közlekedési birodalom felépítésének feladatában egy eljárással létrehozott térképen.





A játék a valósághű grafika egyedülálló keveréke, izometrikus építési móddal és társasjátékszerű szabályokkal kombinálva.









A játékosok a játékot egy szállító társaság irányításával indítják. Nehéz terepen kell nyomokat vezetniük, kutatniuk kell és új járműveket kell vásárolniuk, kezelniük kell az útvonalakat és versenyezniük kell a gazdasági szabályokkal, hogy minél nagyobb profitra tegyenek szert az utasok és a különféle rakományok szállításával. Ez egy olyan kihívást jelentő szimulációs játékot eredményez, amely megköveteli a játékostól, hogy az üzleti élet minden elemét sikeresnek tekinti.





A játékosok válthatnak egy izometrikus konstrukciós módra, amelyet a legjobb stratégiai klasszikusok inspiráltak. Ez egy rács alapú térkép, ahol a forgalom elrendezésének minden változtatása kifizetődő puzzle. Építhet egyszerű pályákat, amelyek mindössze két állomást összekötnek, vagy kifinomult hálózatokat tervezhet kereszteződésekkel és jelekkel a hatékonyság és a teljesítmény maximalizálása érdekében.





A játék előrehaladtával ki kell terjesztenie és testre kell állítania szállítási birodalmát. Különböző módon korszerűsítheti ipari épületeket, állomásokat és raktárakat, és javíthatja vonatait új motorokkal és speciális kocsikkal. Minden frissítés egyedi bónuszt kínál; nagyobb kapacitás, új feldolgozási szabályok és még új rakománytípusok is. A játékosok kidolgozhatják saját stratégiájukat, hogy az legjobban megfeleljenek az épített hálózatnak.





Az innovatív megtekintési módok segítségével lovagolhat az egyik vonattal, vagy megnézheti az épített hálózat működését. Bármikor kiléphet az építési módból, hogy visszatérjen a gyönyörű tájba és a 3D-s világ részletességébe. Más szemszögből láthatja pályahálózatát, vagy akár be is ugorhat valamelyik vonatába, és élvezheti az utazást.





A korai hozzáférésű kiadáshoz már a 7-ből 5 első korszakot készítettünk. Az EA előrehaladtával további korszakokat vezetünk be, így a jövőben a Steam korától a modern világon át a jövőbe haladunk. Minden korszakban új iparágakkal és járművekkel találkozhat. A falvak várossá válnak, új infrastruktúra és fejlesztések válnak elérhetővé. Ön dönti el, hogyan használja ezeket az új funkciókat a közlekedési birodalom felépítéséhez. A szerény kezdetek óta hatalmas közlekedési hálózatot épít fel, mindent felhasználva, a gőzenergiát felhasználva, miközben a rakományt - például a szén és a fa - mozgatják - a jövőben bevezetik a játékba - a futurista elektronikát szállító maglev supertrineket.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 2 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Mashinky" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: