Betöltés...

Sonic Generations Collection (EU) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 14.967 Ft









VIDEÓ

AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

















A JÁTÉKRÓL

Húsz évnyi Sonic játék tökéletes megünnepléseként a Sonic Generations meghatározó élményt nyújt a régi és új Sonic rajongóknak.

Sonic világában eluralkodik a káosz, mikor rejtélyes új erő bukkan fel, „időlyukakat” hozva létre, melyek visszaviszik az időben Sonic-ot és barátait. Míg ott van, Sonic összefut néhány igen ismerős karakterrel a múltjából, köztük saját fiatalabb énjével! Így össze kell fogniuk ellenségeik legyőzésére, barátaik megmentésére, és annak kiderítésére, ki áll ezen ördögi tettek mögött.

Fő jellemzők:

Dupla móka - játssz mind a klasszikus, mind a modern Sonic-kal a tökéletes Sonic élményben. Sajátítsd el mindegyik karakter képességeit, ahogy a számukra kialakított útvonalakon száguldanak végig mindegyik környezetben.

A legjobb rész még jobb lett - a tökéletes Sonic kalandhoz a játéktörténelem ikonikus környezetei kelnek életre gyönyörű, magas minőségben, felülvizsgálva és újraalkotva a bámulatos eredményhez.

Vadonatúj élmény - játssz a játékok néhány legjellegzetesebb környezetében teljesen új módon, híres Sonic pályákon, bámulatos, sztereoszkopikus 3D megjelenítésben.

Oldj fel új kalandokat - miután teljesítetted a pályákat és kiszabadítottad Sonic elfogott barátait, újra nekiindulhatsz, hogy újabb kihívásokkal nézz szembe barátaiddal az oldaladon.

Hírhedt főellenségek és riválisok - szállj szembe néhánnyal Sonic múltjának leghírhedtebb karakterei közül, ahogy a teljes uralomra törsz.

Mozogj mesterien - válj a klasszikus Sonic pörgő-lerohanásos támadásának mesterévé, és használd a modern Sonic „turbó” képességét a vadonatúj pályák teljesítéséhez.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 2 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Sonic Generations Collection (EU) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: