Betöltés...

MX vs ATV Legends (Digitális kulcs - PC)

Ár: 12.755 Ft



A JÁTÉKRÓL

Versenyezz a győzelemig motorokkal, ATV-kkel és UTV-kkel az MX vs ATV Legends-ben! Új, hatalmas, nyitott környezetekkel, valamint egy karrier móddal, amely megragadja a világhírű profi versenyző kockázatát és jutalmát.



A te időd most jött el

Legyél te magad is off-road versenylegenda! Versenyezz 2 játékos osztott képernyőn és 16 játékos online módban, csapat alapú játékmóddal. Versenyezz az új karrier módban, ahol a döntéseid különböző utakhoz, szponzori lehetőségekhez és különleges meghívásos eseményekhez vezetnek.



Hajts a csúcsra

Éld át a vadonatúj Trails módot a nagy intenzitású szabadtéri versenyzéshez, - minden egyes kanyar új meglepetéseket tartogat, új kihívások elé állítva a vezetési stílusodat. Testre szabhatod versenyződet és járműveidet a terepversenyzés vezető gyártóinak legújabb alkatrészeivel és felszereléseivel. Száguldj át a berkeken és a rögökön minden eddiginél nagyobb pontossággal a kifinomult fizikarendszerrel.



Jellemzők:

- Versenyezz 2 játékos osztott képernyős és 16 játékos online módban csapat alapú játékmóddal.

- Versenyezz az új karrier módban, ahol a döntéseid különböző pályákhoz, szponzori lehetőségekhez és különleges meghívásos eseményekhez vezetnek.

- Éld át a vadonatúj Trails módot a nagy intenzitású szabadtéri versenyzéshez, ahol minden kanyarban új meglepetések várnak rád, új kihívások elé állítva a vezetési stílusodat.

- Testre szabhatod versenyződet és járműveidet a terepversenyzés vezető gyártóinak legújabb alkatrészeivel és felszereléseivel.

- Robogj át a bukkanókon és kanyarokban minden eddiginél nagyobb pontossággal a kifinomult fizikarendszerrel.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 4 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "MX vs ATV Legends (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: