Betöltés...

Assassin's Creed: Valhalla - Season Pass (DLC) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 33.192 Ft



A JÁTÉKRÓL

Az Assassin’s Creed: Valhalla – Season Pass tartalma:

- The Legend of Beowulf bónusz küldetés

- Wrath of the Druids kiegészítő

- The Siege of Paris kiegészítő





The Legend of Beowulf

Fedd fel a Beowulf legendája mögött rejlő szörnyű igazságot. A kiegészítő 3 küldetésből áll, elindítani pedig a norvégiai prológus befejezte, és az Angliában lévő település megalapítása után lehet, Ravensthorpe településén, Eivor szobájában.



Wrath of the Druids

Utazz el a 9. századi Írországba, és fedd fel egy misztikus szekta, a Children of the Danu titkait. Küzdd át magad elátkozott erdőkön és káprázatos tájakon, miközben Írország főkirályának, Flann SInnának a segítségére sietsz. Miközben a 9. századi Írország szépségeiben elmerülve azon dolgozol, hogy véget vess a sötét és titokzatos druida szektának, befolyást szerezhetsz a kelta királyok között, valamint találkozhatsz legendás és mitikus lényekkel is.



The Siege of Paris

Éld át a viking történelem legambiciózusabb csatáját. Hajózz el a háború sújtotta Frank Királyságba, és ostromold meg Párizs erődített városát. Harcolj Kövér Károly könyörtelen erőivel, és köss stratégiai szövetségeket, hogy biztosítsd klánod jövőjét. A kiegészítőben többek között lehetőséged van beszivárogni a 9. századi Párizs erődített falai közé, segíteni az ellenállást a Karoling Birodalom ellen, felfedezni a buja frank vidéket, valamint hajózni az ikonikus Szajna folyón, illetve elintézni kulcsfontosságú ellenségeket a többféle módon megoldható küldetésekben.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 14 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Assassin's Creed: Valhalla - Season Pass (DLC) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: