Betöltés...

Deus Ex: Human Revolution - Director's Cut (ROW, without RU) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 11.776 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Deus Ex: Human Revolution – Director’s Cut tartalma:

- Deus Ex: Human Revolution alapjáték

- The Missing Link

- Explosive Mission Pack

- Tactical Enhancement Pack

- 8 órányi rendezői kommentár

- 45 perces "Making Of" videó





Deus Ex: Human Revolution

Te Adam Jensen bőrébe bújsz, aki egy volt SWAT-specialista, akit arra választottak ki, hogy felügyelje Amerika egyik legkísérletezőbb biotechnológiai cégének védelmi igényeit. A te feladatod a vállalati titkok védelme, de amikor egy titkos csapat betör, és megöli azokat a tudósokat, akiknek a védelmére felvettek, minden, amit a munkádról tudni véltél, megváltozik.



Egy széthullott közeljövő

Fedezd fel a nagy technológiai fejlődés, de a káosz és az összeesküvés idejét is. Az emberi test mechanikai kiegészítései megosztották a társadalmat azok között, akik megengedhetik maguknak, és azok között, akik nem. Az árnyakból ellentétes erők szövetkeznek, hogy irányítsák az emberiség sorsát: emberi forradalom közeleg.



Az akció és a szerepjáték tökéletes keveréke

A játék egyedülálló módon ötvözi az akciódús közelharcokat az intenzív lövöldözéssel, és a rendelkezésedre álló számos fegyverhez a karakterfejlesztések és fejlesztések széles skáláját kínálja. Nyiss fel új képességeket, és fejleszd lopakodási, szociális, hackelési vagy harci képességeidet: a játék minden játékstílust és megközelítési módot díjaz.



Választások és következmények

Lődd át magad az ellenségen, lopakodj mögéjük anélkül, hogy észrevennének, törj fel rendszereket, hogy fontos információkat szerezz, vagy használd a szociális képességeidet, hogy információkat szedj ki a kulcsszereplőktől - mindig vannak választási lehetőségek, többféle megközelítés, többféle útvonal, valamint többféle eszköz áll a rendelkezésedre. Válaszd ki a játékstílusodat, és nézz szembe tetteid következményeivel: te döntesz arról, hogyan alakul a történet a "The Missing Link" és a "Tongs Mission" teljes integrációját tartalmazó továbbfejlesztett történetében. Találj több módot az új és továbbfejlesztett bossharcok legyőzésére, használd a Newgame+ funkciót, hogy újrajátszd a történetet a korábban megszerzett kiegészítéseiddel. Tudj meg többet a játékról a fejlesztők kizárólag angol nyelvű kommentárjaival és az eredeti "Making of" videóval.







The Missing Link

A hiányzó láncszem megmagyarázza, mi történt Adam Jensen-nel háromnapos eltűnése alatt, miután másodszor is elhagyta Hengsha-t. Jensen egy elektromágneses székhez kötözve ébred, amely gátolja az augmentációkat, és elviseli a bázis parancsnokának, Netanya Keitnernek a kínzásait, aki azt hiszi, hogy kém. Miután Keitner távollétében az elektromágneses szék furcsa módon deaktiválódik, Jensen megpróbál megszökni.







Explosive Mission Pack

Feloldja a Tong's Rescue bónusz küldetést, a gránátvetőt, a távoli robbantószerkezetet és az automatikus feloldószerkezetet a Deus Ex: Human Revolution játékban.





Tactical Enhancement Pack

Feloldja a Double - Barrel Shotgunt, a Silenced Sniper Rifle-t és 10 000 extra játékbeli kreditet a Deus Ex: Human Revolution játékban.







Jellemzők

- A DLC-k mostantól teljesen integrálódnak az alapjátékba

- A sárga filter eltávolítva

- Új játék + indításának lehetősége, ahol a korábban kiválasztott bővítések átvihetők, az előző végigjátszás fegyverei eltűnnek

- Felülvizsgálták a főnöki harcok szintjeit, mostantól lehetővé téve a lopakodó felépítésű játékosok számára, hogy könnyebben megölhessék a bossokat

- 45 perces "Making Of" videó

- Körülbelül 8 órányi kommentár az Eidos Montreal-tól

- Jensen képes lesz két energiacellát regenerálni a legnehezebb nehézség kivételével minden nehézségen

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 5 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Deus Ex: Human Revolution - Director's Cut (ROW, without RU) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: