Betöltés...

Röki (Digitális kulcs - PC)

Ár: 11.774 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Röki-ben egy lenyűgöző kaland részese lehetsz a hófödte vadonban. Tove szerepében fel kell fedezned a rejtett legendák és elfeledett szörnyek feltérképezetlen világát. Oldj meg rejtvényeket, gyűjts össze érdekességeket, és fedezz fel egy tragikus veszteségről szóló történetet, miközben a megváltás felé vezető utat veszed célba.



Minden sötét népmesének megvan a maga szörnye

Fedezd fel újra a mágiát, és térképezd fel a kalandodat a rejtélyek és szörnyek elfeledett északi világában. Találd meg a bátorságodat, fedezd fel a rejtett ösvényeket, oldj meg ősi rejtvényeket, és utazz mélyebbre a jeges földön, hogy megtudd az igazságot.



Fedezz fel egy élő meseerdőt

Fedezd fel a rejtélyekkel és szörnyekkel teli, részletgazdag, elbűvölő északi világot; tele részletességgel, amelyet Roki jellegzetes grafikai stílusa kelt életre.



Barátkozz szörnyekkel

Kutasd fel a skandináv vadon ősi és varázslatos teremtményeit; némelyikük barátságos, mások nem annyira! A Röki egyedi, "hátborzongató, de aranyos" karakterek bőséges tárházával rendelkezik.



Keress rég elfeledett tárgyakat

Az ősi vadon sok titkot rejt. Keress rég elfeledett tárgyakat, amelyek segítsenek a kalandod során.



Fejtsd meg a vadon rejtélyeit!

A Röki az ész, nem pedig az erő játéka. Képes vagy feloldani az ősi ösvényeket és megoldani az ősök rejtélyeit?



Térképezd fel az utadat

Tove megbízható naplójában feljegyzi az útját. Dokumentáld fel a feltérképezetlen területeket, merülj el a részletgazdag skandináv néphagyományban, gyűjts zsákmányt, és szerezz egyedi "wilderness explorer" jelvényeket.



Egy kaland mindenki számára

A Röki egy kalandjáték minden játékos számára - erőszakmentes játékmenetével, könnyen hozzáférhető irányításával és univerzális témáival... A játékot egyedülálló módon úgy tervezték, hogy kihívást jelentsen, de segítő kezet is nyújtson, amikor csak szükséged van rá.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 2 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Röki (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: