Betöltés...

Train Sim World: Peninsula Corridor - San Francisco - San Jose Route Add-On (DLC)

Ár: 12.082 Ft



A JÁTÉKRÓL

Éld át a California Dreamin' vasúti stílusát a korszerű és dinamikus Train Sim World 2: Peninsula Corridor játékkal. San Franciscótól délre húzódik Amerika egyik legmodernebb és leglenyűgözőbb elővárosi vasútvonala, a Caltrain, és a Train Sim World Peninsula Corridorja életre kelti a Caltrain elővárosi közlekedését a San Franciscó-i 4th & King Street állomástól a San Jose Diridon állomásig. Az "öböl menti város" és a divatos San Jose közötti 47 mérföldes szakaszon a Caltrain 26 ingázó állomást érint.



A felelősség a tiéd

A Caltrain San Francisco és a híres kaliforniai "Szilícium-völgy" egyes részeinek kiszolgálásával az 1980-as években történt megalapítása óta innovatív ingázó vasúttársasággá vált, amely évente több mint 17 millió utast szállít. A Caltrain EMD F40PH-2CAT dízelüzemű járműveivel és a Nippon-Sharyo Gallery ingázó felszerelésével felszerelve a te feladatod lesz, hogy a napi több ezer ingázót időben és elégedetten szállítsd.



A lehető legpontosabban reprodukálva

Az amerikai vasúti óriás, a Union Pacific áruszállítást üzemeltet a félszigeten, és a Train Sim World Peninsula Corridorja a mindig forgalmas vasútvonalon történő áruszállítás kihívásait is átadja, amikor felszállsz a Union Pacific sokoldalú EMD GP38-2 mozdonyára. A hiteles dízel-elektromos szimulációval, amelyet szakértői műszaki ismeretek és valós adatok támasztanak alá, a teljesítmény, a hangok és az érzés pontosan reprodukálva lettek, hogy a vonatok olyan érzést keltsenek, mint a valóságban.



Bárki tud vele játszani

A Train Sim World 2: Peninsula Corridor minden képességszintű játékosnak megfelel, a kezdők számára elérhető képzési modulokkal, a szakértők számára pedig haladó eljárásokkal. Akár a vonatok üzemeltetését szeretnéd elkezdeni, akár a szakértői tudásodat szeretnéd felfrissíteni, a Train Sim World mindent tud. Érezd a részleteket, ahogy a vezetőfülkébe lépsz, átveszed az irányítást, majd a kaliforniai Peninsula Corridor rendkívül részletes és magával ragadó környezetét felfedezve kiélheted álmaidat.



Tele örömmel és szórakozással

Válaszd ki, hogyan szeretnél játszani a Train Sim World 2: Peninsula Corridorban. Vedd át az irányítást és sajátítsd el a modern dízel- és "toló-vonó" ingázó berendezéseket egy nyüzsgő és kihívásokkal teli üzemeltetési környezetben, vagy utasként utazhatsz és nézheted a világot. Miért ne néznéd végig az akciót, és készítenél csodálatos képernyőfotókat, vagy miért ne indulhatnál felfedezőútra, hogy levadássz minden rejtett munkahelyet? Bárhogy is döntesz, a Train Sim World 2: Peninsula Corridorban rengeteg látnivalót, élményt és szórakozást találsz.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 10 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Train Sim World: Peninsula Corridor - San Francisco - San Jose Route Add-On (DLC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: