Betöltés...

Train Simulator: Hudson Line - New York - Croton-Harmon Route Add-On (DLC) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 12.082 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Hudson Line az egyik leghíresebb, legforgalmasabb és legfestőibb vasútvonal Amerikában - és most a Train Simulatorban is megjelenik. A Metro-North ingázó, Amtrak távolsági személyszállító és CSX tehervonatokkal teli Train Simulator Hudson Line tele van vasúti kihívásokkal.



Legendás útvonal

A Train Simulator Hudson Line útvonala a híres Hudson folyó keleti partján húzódik New York Citytől a New York-i Croton-Harmonig, és három szerepet tölt be: Ez a Metro-North forgalmas Hudson Line ingázó útvonala; ez az Amtrak Empire Corridor déli vége, amely az Amtrak Empire Service intercity vonatainak és olyan távolsági vonatoknak ad otthont, mint a Lake Shore Limited, a Maple Leaf és az Adirondack; és ez a CSX Hudson Subdivision, amely a Bronx és New York nagyvárosok közötti teherszállítási szolgáltatást biztosítja. A történelem és a mondavilág szerint a vonal a New York Central legendás "vízszintes útvonalának" része volt, és a 20th Century Limited útvonala.



Rengeteg állomás

A Train Simulator Hudson vonala New York City mindkét nagyszerű állomását - a New York Penn Stationt és a klasszikus Grand Central Terminalt - tartalmazza, majd a széles Hudson folyó mentén észak felé haladva a Metro-North üzemeihez és a New York-i Croton-Harmonban található CSX pályaudvarhoz vezet. Az útvonal magában foglalja továbbá az Amtrak West Side Empire Connectiont, a Metro-North Grand Central Terminalból induló Park Avenue fővonalát, a CSX Oak Point Link teherforgalmi útvonalát, valamint a Harlem River és Oak Point Yardokat, továbbá az Amtrak északkeleti folyosó Bronxból a Hell Gate hídon át a Sunnyside Yardig és a Penn Stationig tartó szakaszát. Összességében a Train Simulator Hudson Line útvonala több mint 20 állomást tartalmaz, és körülbelül 60 útvonalmérföldnyi intenzív és magával ragadó "Big Apple" régióbeli vasúti közlekedést kínál.



Mozdony forgalom

A Hudson Line a Grand Central Terminaltól Croton-Harmonig a DC harmadik sínnel van villamosítva, és rendkívüli mennyiségű Metro-North forgalomnak lehet tanúja, az útvonal munkagépe pedig az MNCR feltűnő kék-ezüst M-7A elektromos motorvonatai, amelyek az útvonalon szerepelnek. A Metro-North M-7A mellett az útvonalon a mozdonyok és berendezések autentikus választéka is megtalálható, köztük az MNCR és az Amtrak P32AC-DM személyszállító mozdonyai, a CSX SD40-2 és 3GS-21B "GenSet" tehervonatok, az Amtrak Amfleet személykocsik és a Metro-North Shoreliner elővárosi kocsik.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 7 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Train Simulator: Hudson Line - New York - Croton-Harmon Route Add-On (DLC) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: