Betöltés...

Train Sim World 2: Northern Trans-Pennine - Manchester - Leeds Route Add-On (DLC) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 12.082 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Train Sim World 2: Northern Trans-Pennine játékban hatalmas mocsarakat, kihívást jelentő emelkedőket és szűk kanyarokat hódíthatsz meg, és a brit vasút egy letűnt korszakát elevenítheted fel. Vezesd a vonataidat egy elavult infrastruktúrájú, korszerűtlen vasúti hálózaton, ahol nincsenek modern biztonsági rendszerek, amelyek segíthetnének. A kiváló részletességgel reprodukált minden állomás, jelző és mérföldkő olyan valóságosnak tűnik, hogy szinte visszanyúlhatsz az időben, és megérintheted őket.



Éld át a régi érzéseket és látványosságokat

A te feladatod, hogy utasokat és árut szállíts a híres Trans-Pennine vasútvonalon. Irányítsd nagy teljesítményű mozdonyaidat, és élvezd a ma már nem létező mozdonyvezetékes járatok működtetésének varázsát az Anglia Pennine-hegységén átívelő, kanyargós vasútvonalon. Akár vezetsz, akár végiglovagolsz, akár nézed az eseményeket, megtapasztalhatod a brit vasút egy rég elfeledett fejezetének minden látványát és hangját.



Irányíts három ikonikus mozdonyt

Vedd át az irányítást a brit mozdonyok három ikonja, a BR Class 45-ös gyorsvonati személyszállító mozdony, a BR Class 47-es vegyes forgalmú mozdony és a BR Class 101-es Diesel Multiple Unit felett. A hiteles Diesel-Electric és Diesel-Mechanical szimulációkat szakértői műszaki ismeretekkel és valós adatokkal alátámasztva, a teljesítmény, a hangok és az érzés pontosan reprodukálva vannak, hogy olyan érzés legyen, mint a valóságban.



Élvezetes a kezdők és a profik számára

A Train Sim World 2: Northern Trans-Pennine a kezdők számára elérhető oktatóanyagokkal, a szakértők számára pedig haladó eljárásokkal várja a minden képességű játékosokat. Akár a vonatok vezetését szeretnéd elkezdeni, akár a szakértői tudásodat szeretnéd felfrissíteni, a Train Sim World 2 mindent tud. Érezd a részleteket, ahogy a vezetőfülkébe lépsz, vedd át az irányítást, majd éld ki az álmaidat a Northern Trans-Pennine rendkívül részletes és magával ragadó környezetének felfedezésével!



Játssz úgy, ahogy akarod

Válaszd ki, hogyan szeretnél játszani a Train Sim World 2: Northern Trans-Pennine játékban. Vedd át az irányítást a nagy teljesítményű mozdonyok felett, fuss a menetrend szerint vagy végezz fontos feladatokat, vagy utasként utazz és nézd a világot. Miért ne néznéd végig az akciót, és készítenél csodálatos képernyőfotókat, vagy miért ne indulhatnál felfedezőútra, hogy levadássz minden rejtett gyűjthető tárgyat? Bármit is választasz, a Train Sim World 2: Northern Trans-Pennine játékban rengeteg látnivaló és élmény vár rád.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 2 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Train Sim World 2: Northern Trans-Pennine - Manchester - Leeds Route Add-On (DLC) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: