Betöltés...

Sniper Ghost Warrior 3: Season Pass Edition (Digitális kulcs - PC)

Ár: 12.687 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Sniper Ghost Warrior 3: Season Pass Edition tartalma:

- Sniper Ghost Warrior 3 alapjáték

- The Escape of Lydia küldetés

- The Sabotage küldetés

- Két többjátékos térkép

- Minden terepjáró jármű

- McMillan TAC-338A fegyver

- Compound Bow fegyver





A Sniper Ghost Warrior 3 a testvériség, a hit és az árulás történetét meséli el a valaha volt legteljesebb mesterlövész élményben. Vedd át egy Jonathan North nevű amerikai mesterlövész szerepét, akit az ellenséges területre dobnak Észak-Grúziában, az orosz határok közelében. Fedezd fel a nagy, nyitott világú térképeket dinamikus időjárással és a játékmenetet és a döntéseket ténylegesen befolyásoló nappali és éjszakai ciklussal. Testre szabhatod a fegyverek felszerelését, a kiegészítőket, a járműveket és egy drónt, és a játékmenet három pillérét használhatod a saját ízlésed szerint: Sniper, Ghost és Warrior.



Légy Sniper

Támadd meg a célpontjaidat nagy távolságból. Vedd figyelembe a távcső magasságát, a szél sebességét és irányát, a légzésszabályozást és a testtartást, valamint a fegyver és a lövedék kiválasztását.



Légy Ghost

Cserkészd be az ellenségeidet, és iktasd ki őket csendben a legkülönfélébb lövésekkel. A fejlett lopakodós játékmenet drónos felderítést és függőleges navigációt is tartalmaz.



Légy Warrior

Használd a legkülönfélébb fejlett fegyvereket, és módosítsd őket a küldetésed igényeihez és a saját személyes stílusodhoz. Válassz a rohampuskák, sörétes puskák, géppisztolyok és még eszlözök közül is.



Légy mindhárom

Amerikai mesterlövész vagy, akit az ellenséges vonalak mögé dobtak Grúziában, az orosz határ közelében. Kegyetlen hadurak vették át a terület egy részét, és rád hárul a feladat, hogy megakadályozd, hogy az egész ország káoszba omoljon.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 2 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Sniper Ghost Warrior 3: Season Pass Edition (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: