Betöltés...

Train Sim World 2: Great Western Express Route Add-On (DLC) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 12.202 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Train Sim World 2: Great Western Express egy teljesen új First-Person szimulátor, amely életre kelti a nagysebességű és ingázó személyszállító vonatok vezetésének élményét Nagy-Britannia egyik legforgalmasabb vasútvonalán. Vedd át az irányítást a Great Western Railways ikonikus HST-je felett, és irányítsd 125 km/h sebességgel a Great Western Main Line-on a londoni Paddington Main Line állomásról.



Győzd le az órát

Meghívást kaptál, hogy dolgozz a Great Western Railwaysnél, mint mozdonyvezető Nagy-Britannia egyik legforgalmasabb vasútvonalán. A menetrendet be kell tartanod, és több ezer utast kell időben szállítani, így ügyességed, összpontosításod és kitartásod a végsőkig próbára lesz téve. A forgalmas londoni Paddington végállomástól indulva a nagy forgalomban és a kedvezőtlen jelzésekkel kell megbirkóznod, betartva a szabályokat és az idegeidet.



Vezess vagy utazz

Élj át egy teljes "napot az életben", a Service Mode-ban, amely egy teljes 24 órás menetrend újrateremtését kínálja a való világ tevékenységei alapján. Szállj fel és le egy sor szolgáltatásra, miközben azok a feladataikat végzik. Vedd át az irányítást, vagy utazz vele, a választás a tiéd.



Érezd a részleteket

A Dovetail Games saját fejlesztésű SimuGraph járműdinamikai motorja és az Unreal Engine 4 technológia segítségével a Train Sim World valós adatokat használ a valódi vonatok teljesítményének, hangjának és érzetének pontos reprodukálásához.



Legjobb realizmus

Minden képességszintű játékos számára elérhető oktatóprogramokkal a kezdőknek és haladó eljárásokkal a szakértők számára. Mássz be három nagyon különböző mozdony vezetőfülkéjébe, éld át a nagy sebességek izgalmát vagy a pontos célba érés kényszerét. Éld ki álmaidat a rendkívül részletes és magával ragadó környezet felfedezésével, lépj be a Great Western Express minden területére!

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 14 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Train Sim World 2: Great Western Express Route Add-On (DLC) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: