Betöltés...

Super Crazy Rhythm Castle (EU) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 16.209 Ft



A JÁTÉKRÓL

Ez a Super Crazy Rhythm Castle, a kaotikus ritmusjáték! Egy fejtörőkkel teli co-op játék, amelyhez hasonlót még nem láttál – vagy hallottál. Dolgozzatok együtt, hogy a szokványostól eltérő gondolkodást igénylő rejtvényeket megoldjátok, miközben pedig a kombók számát is megtartjátok. Egyedül, vagy akár három másik barátoddal vágj neki a kalandnak, és hódítsd meg a várat!



Kalandozás az abszurditásban

Vegyél részt egy felejthetetlen utazáson, amelyen eggyé válsz majd a zenével és az őrülettel. Szokatlan hősök, irány a Rhythm Castle! Odabent az őrült King Ferdinand vár rátok, aki kész megvédeni a koronáját és tönkretenni a napotokat. Kerekedj felül az elborult kihívásain, és győzd le őt a saját játékában. Állíts le egy óriási padlizsán DJ-t, boríts be apró húsembereket mártással olyan okból kifolyólag, amire csak később fog fény derülni, és hasonló badarságok. Mindezt úgy, hogy közben nem esel ki a ritmusból!



Szuper dallamok

A több mint 30 zeneszám - plusz néhány rejtett extra – között mindenféle műfajú zenék megtalálhatóak – rock, hip-hop, dubstep és még sok más.



Őrületes co-op élmény

A játék káosszal teli kooperatív játékmenetet kínál, amely szórakoztató, és mindenki számára könnyen elsajátítható. Minden egyes játékos dönthet úgy, hogy felel ő a zenéért a három- vagy négygombos módban, de ugyanakkor koncentrálhat is rejtvényfejtésre, miközben valaki más pedig gondoskodik a zenéről. Akár egyedül, akár a barátaiddal vágsz neki a kalandnak, készülj fel az őrületre, és a Rhythm Castle kihívásaira.



Zenék és rejtvények

Az olyan különbözőbbnél különbözőbb feladványok, mint például egy zenés szabadulószoba során minden eshetőségre gondolnod kell majd, és a szokványostól eltérően kell majd gondolkodnod, ha a király csínytevései előtt akarsz járni egy lépéssel. Zenés játékok, trükkös feladatok és fergeteges akció vár rád – juss át minden szinten!



Éld át újra a ritmust

Újra át szeretnéd élni a játékban hallható fergeteges zeneszámokat? Oldd fel, aztán pedig játszd el azokat ahányszor és akármikor csak akarod a Music Lab-ben. Semmi mellébeszélés, csak színtiszta, hamisítatlan ritmus! A Super Crazy Guitar Maniac Deluxe flash játékok mögött álló csavaros elméktől érkezik a Super Crazy Rhythm Castle is, szóval azoknak a játékoknak a ritmusa tovább él ebben a játékban.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 7 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Super Crazy Rhythm Castle (EU) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: