Betöltés...

Monster Energy Supercross: The Official Videogame 6 (Digitális kulcs - PC)

Ár: 21.376 Ft









VIDEÓ

AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

















A JÁTÉKRÓL:



Sár, izzadság, szórakozás és adrenalin: találd meg magadban a versenyzőt, és vágj bele az akcióba a Monster Energy Supercross 6-tal!

Éld át a Monster Energy Supercross 2022 bajnokság minden érzelmét a hivatalos motorokkal, versenyzőkkel és pályákkal.

Használja ki a beállítások széles skáláját a játékélmény minden részletének testreszabásához, szabadon megválasztva a valósághűséget és a vezetési könnyedséget. Idén a Supercross 6 egy teljesen új és egyedi perspektívát követ – a tiéd!



AZ ÖN SZEMÉLYES EDZŐJE

Hagyd nyomod a Supercross világában edződ és mentorod, a legendás Jeremy McGrath segítségével!

Tanuld meg az összes trükkjét a Supercross Akadémián, és támaszkodj tanításaira, hogy elérd a bajnokság csúcsát egy olyan Karrier módban, amely minden eddiginél magával ragadóbb.

Gyűjtsön össze sikereket, nyűgözze le a szponzorokat, versenyezzen egyedülálló rivalizáláson, és légy Supercross világbajnok!



MENJÜNK KÖZVETNI

A repülőtértől a bányáig, a hegytől a stadionig az új Supercross Park egyedülálló helyszíneket kínál, amelyeket egyedül vagy barátokkal fedezhet fel!

Minden területet Supercross áramkörök és motocross pályák kötnek össze, amelyeken gyakorolhat, mutatványokat hajthat végre, vagy egyszerűen csak gyönyörködhet a kilátásban.



RITMUS TÁMADÁS

Te. Az ellenfeled. Egyenes út. Minden más felesleges.

Nyissa ki a gázkart, és kövesse az áramlást, hogy az új Rhythm Attack módban először lépjen át a célvonalon.

Versenyről versenyre bizonyítsd, hogy érdemes vagy az egyszeres kieséses versenyeken, amelyek lélegzetelállító helyeken, például kanyonokban és erdőkben zajlanak.



A TE KIHÍVÁS, AZ UTAZÁS

Testreszabhatja a mászás minden részét, amíg nem lesz világbajnok!

Kerékpározzon ultrarealisztikus érzéssel, vagy használja ki a kerékpározást segítő eszközöket. Így mindig az Ön igényeinek megfelelő stílusban fog tudni megközelíteni minden versenyt.

Válassza ki, hogyan fejlesztheti versenyzője készségeit, és állítsa be kerékpárja beállításának minden részletét.

És ez még nem minden! Építse meg ideális pályáját a Track Editor segítségével, alkosson összetéveszthetetlen stílust a Helmet Editor segítségével, és szabja testre a versenyzőt és a kerékpárt a tartozékok széles választékának köszönhetően.









VERSENY ONLINE

Mindenki más előtt átlépni a célvonalat, tökéletes manővereket végrehajtani, több száz mérföldet tekerni a kerékpáron – az új online rangsorolási rendszernek köszönhetően pontokat szerezhet és feljuthat a ranglistára ezekkel vagy más tevékenységekkel, vagy akár azokra specializálódva inkább.


















Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 5 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Monster Energy Supercross: The Official Videogame 6 (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: