Betöltés...

Stranded: Alien Dawn (Digitális kulcs - PC)

Ár: 17.602 Ft



A JÁTÉKRÓL

Merészkedj egy új világba a Stranded: Alien Dawn játékban, egy bolygó túlélési szimulátor, amely egy kis csoport sorsát bízza rád. Kovácsold össze a történetet a lenyűgöző és magával ragadó stratégiai játékon keresztül, miközben létfontosságú döntéseket hozol, hogy megvédd a túlélőket az éhínségtől, a betegségektől, a szélsőséges időjárástól és még sok mástól. Az egyszerű táboroktól az erődített bázisokig hozz létre erődítményt, hogy megvédd a túlélőket a kiterjedt és halálos idegen világban kóborló idegen lények támadásaitól. Éld át az epikus és kiszámíthatatlan utazást.



Egy kíméletlen világ

Stranded: Alien Dawn a szakadék szélére sodor téged és túlélőidet. A korlátozott erőforrások, a kiszámíthatatlan időjárás, a betegségek és az ellenséges idegen lények megnehezítik a megvetést egy kíméletlen világban. A következő kihívás sosincs messze, és egyre erősebb bázist kell építened a fejlett erőforrások és a továbbfejlesztett védelem segítségével.



Túlélők

Biztosítsd a csoportod fizikai és mentális jólétét fegyverekkel, gyógyszerekkel és a szükséges szórakozással. Minden túlélőnek egyedi háttértörténete van, különböző szintű képességekkel rendelkezik a kulcsfontosságú képességek terén, valamint pozitív és negatív tulajdonságokkal egyaránt. Csak a képességeik fejlesztésével és a bennük rejlő lehetőségek maximalizálásával maradhattok életben.



Egy kiszámíthatatlan utazás

A Stranded: Alien Dawnban minden játékmenet egyedi. Tapasztald meg a véletlenszerű történetbeli események, az idegen vadállatok fenyegetései és a kedvezőtlen időjárás által vezérelt utazást. Lesznek visszaesések; találj ki saját innovatív megoldásokat a problémákra, és kezelj egyszerre több válsághelyzetet. A tetteknek azonban következményei vannak, és miközben igyekszel előre tervezni, nehéz döntéseket kell hoznod, hogy alakítsd túlélőid történetét, egyensúlyt teremtve a rövid és hosszú távú eredmények, a kockázat és a jutalom között.



Moduláris alapépítés

Tervezd meg és építsd meg bázisodat egy idegen világban, és alakítsd át egyszerű menedékből high-tech előőrssé. Védd meg peremvédelmekkel, dekoráld berendezési tárgyakkal, vezess be automatizált eszközöket, például védőtornyokat, és fedezz fel új technológiákat, hogy megteremtsd saját működő űrállomásodat.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 6 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Stranded: Alien Dawn (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: