Betöltés...

Train Sim World 2: Southeastern High Speed - London St Pancras - Faversham Route Add-On (DLC) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 12.031 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Train Sim World 2: Southeastern High Speed játékkal a klasszikus fővonali közlekedés és az izgalmas nagysebességű ingázás egyedülálló és izgalmas keverékét élheted át Londonban és Anglia kertjében, a legmodernebb motorerővel.



Történelem

A Chatham Main Line az 1860-as évekre nyúlik vissza, és megalakulása óta összeköttetést biztosít a Medway városok és London között. A gyorsabb menetidő iránti igényre azonban 2009-ben érkezett válasz, amikor a Southeastern megkezdte a belföldi nagysebességű járatok üzemeltetését az újonnan épített High Speed 1 útvonalon. Az elmúlt évtizedben a járatok a nemzeti fővárosból Ebbsfleetbe száguldottak, ahonnan a klasszikus vonalakhoz csatlakoznak, és Gravesendet, Medwayt és azon túl is kiszolgálják.



Végezd a munkát, ahogyan kell

A te feladatod, hogy irányítsd ezeket a létfontosságú járatokat; kísérd át az ingázókat az útvonalon, sajátítsd el a TVM430 jelzőrendszert a HS1-en, és tartsd szemmel a klasszikus vonalak hagyományosabb jelzéseit.



Vedd át egy ikonikus gép irányítását

Vedd át az irányítást a feltűnő BR Class 395 EMU felett, amely a működés első évtizedére emlékező 10. évfordulós márkajelzéssel, valamint a Pride-ot ünneplő színes #Trainbow változattal közlekedik a London és Faversham közötti járatokon, beleértve az Ebbsfleetnél történő áramváltást is. Alternatívaként a népszerű BR Class 375 EMU vezetőfülkéjéből is belekóstolhat a klasszikus ingázásba.



Játssz úgy, ahogy akarja

Válaszd ki, hogyan szeretnél játszani: vezesd a vonatokat, utasként utazz, teljesítsd az útvonalfeladatokat, vagy egyszerűen csak válassz egy kilátóhelyet, és nézd az eseményeket. Teremtsd meg saját élményeidet a forgatókönyvtervező és a Livery Designer segítségével. Bárhogy is döntesz, a Train Sim World 2: Southeastern High Speedben rengeteg látnivalót és élményt találsz.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 10 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Train Sim World 2: Southeastern High Speed - London St Pancras - Faversham Route Add-On (DLC) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: