Betöltés...

Clanfolk (Digitális kulcs - PC)

Ár: 15.671 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Clanfolk egy városépítő játék, amely a skót felföldön játszódik. Használd ki a környezetedet a túléléshez - halássz, gyűjts, vadássz és gazdálkodj, miközben felkészülsz a télre. Építs egy fogadót, kereskedj más klánokkal, szülj gyerekeket, és add őket férjhez - élj életet és gyarapodj generációkon át.



Kolónia szimulátor

A Clanfolk tanyája hegyekkel, erdőkkel, legelőkkel és tavakkal körülvett vadonként kezdődik. Idővel fejlődhet ipari farmmá, vagy állattartó farmmá, vagy nyüzsgő kereskedelmi állomássá, vagy csendes erdei fogadóvá, esetleg rejtett hegyi erőddé.



Élet szimulátor

A klánlakók egész életüket a klán tanyáján élik le, a születésüktől a halálukig, több generáción keresztül. A klánlakók napi menetrendet követnek: napfelkelte előtt felkelnek, reggel étkeznek, mosakodnak, és esetleg beszélgetnek, mielőtt a napi munka elkezdődik. A nap folyamán olyan keményen dolgoznak, amennyire a hangulatuk és az egészségük engedi. Este végül mindannyian összejönnek, hogy együtt egyenek, igyanak, beszélgessenek, esetleg furulyázzanak egy kicsit, majd lefeküdjenek, remélhetőleg egy kicsit jobban, mint az előző nap.



Világ szimulátor

A Clanfolkban az évszakok sosem tűnnek elég hosszúnak. A tél mindig közeleg, és az idődet bölcsen kell eltöltened. Minden évszaknak vannak hőmérsékleti tartományai, eső, hó, szél, sőt még hűvös szél is. Egyes évszakok a termesztésre, mások a betakarításra szolgálnak. A tél a meleg szobában való tartózkodásra és az év során összegyűjtött anyagok feldolgozására való.



Szomszédos klánok

A tanyát körülvevő szomszédos klánokból időnként érkeznek látogatók. Idővel a hírnevetek ezekkel a szomszédokkal nőhet az alapján, hogy hogyan bánnak velük vendégként, munkásként vagy kereskedőként. Ahogy nő a hírnevetek ezeknél a klánoknál, úgy erősödik a kapcsolat, ami jobb lehetőségeket biztosít.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 2 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Clanfolk (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: