Betöltés...

Train Sim World 2: Tees Valley Line - Darlington - Saltburn-by-the-Sea Route Add-On (DLC) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 12.202 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Train Sim World 2: Tees Valley Line játékban a brit vasút egy letűnt korszakát élheted át a vasút történelmi szülőhelyén és a brit acélipar szívében. Üzemeltesd vonataidat egy elavult infrastruktúrájú, öregedő vasúthálózaton, egy olyan útvonalon, amely mélyen a régi és az új közötti átmenetben van. A kiváló részletességgel reprodukált minden állomás, jelző és mérföldkő olyan valóságosnak tűnik, hogy szinte visszanyúlhatsz az időben, és megérintheted őket.



Szállíts időben

A te feladatod az acél szállítása a síneken, amelyek a történelmi Darlington & Stockton Railway, a világ első kereskedelmi vasútjának útvonalát követik. Irányítsd erős mozdonyaidat és nehéz vonataidat Északkelet-Anglia festői tájain és ipari központjaiban. Akár vezetsz, akár végiglovagolsz, akár nézed az eseményeket, megtapasztalhatod a brit vasút egy rég elfeledett fejezetének minden látványát és hangját.



Irányíts három ikonikus brit mozdonyt

Vedd át az irányítást a brit mozdonyok három ikonja, a BR Class 37 vegyes forgalmú mozdony, a BR Class 08 dízel tolatómozdony és a BR Class 101 dízel motorvonat felett. A hiteles dízel-elektromos és dízel-mechanikus szimulációkat szakértői műszaki ismeretekkel és valós adatokkal alátámasztva, a teljesítmény, a hangok és az érzés pontosan reprodukáltak, hogy olyan érzést keltsenek, mint a valóságban.



Kezdők számára is hozzáférhető

A Train Sim World 2: Tees Valley Line minden képességszintű játékosnak megfelel, a kezdők számára elérhető útmutatókkal, a szakértők számára pedig haladó eljárásokkal. Akár a vonatok vezetését szeretnéd elkezdeni, akár a szakértői tudásodat szeretnéd felfrissíteni, a Train Sim World 2 mindent tud. Érezd a részleteket, ahogy a vezetőfülkébe lépsz, vedd át az irányítást, majd éld ki álmaidat a Tees Valley Line rendkívül részletes és magával ragadó környezetének felfedezésével!



Játssz úgy, ahogy akarod

Válaszd ki, hogyan szeretnél játszani a Train Sim World 2: Tees Valley Line játékban. Vedd át az irányítást és irányítsd a nagy teljesítményű mozdonyokat, fuss a menetrend szerint, vagy végezz fontos feladatokat, vagy utasként utazz, és nézd a világot. Miért ne néznéd végig az akciót, és készítenél lenyűgöző képernyőfotókat, vagy miért ne indulhatnál felfedezőútra, hogy levadásszd az összes rejtett gyűjthető tárgyat? Bármit is választasz, a Train Sim World 2: Tees Valley Line játékban rengeteg látnivaló és élmény vár rád.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 13 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Train Sim World 2: Tees Valley Line - Darlington - Saltburn-by-the-Sea Route Add-On (DLC) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: