Betöltés...

Train Sim World 2: Rhein-Ruhr Osten - Wuppertal - Hagen Route Add-On (DLC) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 12.082 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Train Sim World 2: Rhein-Ruhr Osten játékban megtapasztalhatod a városiasodó személyszállítás és a teherszállítás nyüzsgését. Élvezd Észak-Rajna-Vesztfália festői hátterét, miközben utas- és teherszállítási feladatokat látsz el a forgalmas Rhein-Ruhr útvonalon. A kiváló részletességgel reprodukált minden állomás, jelző és mérföldkő olyan valóságosnak tűnik, hogy szinte megérintheted őket.



Szállíts időben

A te feladatod, hogy utasokat és árut szállíts a Rhein-Ruhr vonalon. Irányítsd a vonataidat az útvonalon, ahogy az két külön útvonalon kanyarog, és szállítsd le a rakományt időben. Akár vezetsz, akár utazol, akár nézed az akciót, a német vasút minden látványát és hangját a legjobb formájában élheted át.



Irányíts két ikonikus német mozdonyt

Vedd át az irányítást két nagyon különböző német elektromos vonat felett, a DB BR 422 EMU felett, ahogy a számos személyszállító állomáson szolgálnak, és az MRCE BR 185.5 felett teherszállítási szolgálatban. A hiteles AC Electric szimulációval, amelyet szakértői műszaki ismeretek és valós adatok támasztanak alá, a teljesítményt, a hangokat és az érzést pontosan reprodukálták, hogy olyan érzés legyen, mint a valóságban.



Kezdők számára is hozzáférhető

A Train Sim World 2: Rhein-Ruhr minden képességszintű játékosnak megfelel, a kezdők számára elérhető képzéssel, a szakértők számára pedig haladó eljárásokkal. Akár a vonatok vezetését szeretnéd elkezdeni, akár a szakértői tudásodat szeretnéd felfrissíteni, a Train Sim World 2 mindent tud. Érezd a részleteket, ahogy a vezetőfülkébe lépsz, vedd át az irányítást, majd éld ki álmaidat a Rhein-Ruhr Osten rendkívül részletes és magával ragadó környezetének felfedezésével!



Játssz úgy, ahogy akarod

Válaszd ki, hogyan szeretnél játszani a Train Sim World 2: Rhein-Ruhr Osten játékban. Vedd át az irányítást és irányítsd a nagy teljesítményű mozdonyokat, fuss a menetrend szerint vagy végezz fontos feladatokat, vagy utasként utazz és nézd a világot. Miért ne nézhetnéd végig az akciókat, és készíts elképesztő képernyőképeket, vagy menj felfedezőútra, és töltsd ki az összes feladatot? Bármit is választasz, a Train Sim World 2: Rhein-Ruhr Ostenben rengeteg látnivalót és élményt találsz.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 3 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Train Sim World 2: Rhein-Ruhr Osten - Wuppertal - Hagen Route Add-On (DLC) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: