Betöltés...

Sniper Ghost Warrior Contracts 2 (Digitális kulcs - PC)

Ár: 20.824 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Sniper Ghost Warrior Contracts 2 az elismert sorozat eddigi legnagyobb kihívást jelentő belépője, amely extrém nagy hatótávolságú mesterlövészetet vezet be, több mint 1000 méteres távolságban lévő célpontokkal. A modern kori Közel-Keleten játszódó drámai egyjátékos kampányban megtapasztalhatod a nagy nyomás alatt zajló taktikai harcot, mélyen az ellenséges területen. Vedd át Raven, a Contract Sniper Assassin szerepét, aki új megbízások sorozatára indul a Közel-Kelet törvénytelen régiójában, a libanoni és szíriai határok mentén. Egy lehetetlennek tűnő feladattal megbízva, a küldetésed egy alattomos bűnszövetkezet megdöntése és bíróság elé állítása.



Extrém távolságú mesterlövészet

A sorozat veteránjai nagy kihívás elé néznek, mivel a Sniper Ghost Warrior Contracts 2 új szintű ügyességet, összpontosítást és pontosságot követel, mivel sok célpont már több mint 1000 méteres távolságra van - ez az első alkalom a sorozatban.



Újabb szintű realizmus

A Contracts 2, amelyet ugyanaz a stúdió fejlesztett, amely az eredeti játék mögött állt, új határokat feszeget a hiperrealisztikus mesterlövészkedés élményével; a valósághű katonai felszereléseken alapuló fegyverek széles arzenálját sajátíthatod el; hatalmas terepeket fedezhetsz fel a részletesség fokozásával; és szembeszállhatsz a sorozat eddigi legélethűbb ellenségeivel.



Tervezd meg a támadást

A teljesen új felszereléssel felvértezve minden egyes, rendkívül sokféleképpen végigjátszható feladatot többféleképpen is teljesíthetsz. Játszd újra a küldetést más megközelítéssel, hogy teljesítsd az összes célkitűzést, és készen állj arra, hogy a bevételedet továbbfejlesztett kütyükre és fegyverekre költsd.



Továbbfejlesztett látványvilág

A Contracts 2 új szinteket vezet be a játékhűség terén, optimalizált látványvilággal, javított FPS-sel és továbbfejlesztett játékmotorral, ami a sorozat eddigi legjobban kinéző belépőjét eredményezi. Végezz ultra-realisztikus lopakodós gyilkosságokat, amelyeket a filmszerű bullet cam-nek köszönhetően zsigeri grafikai részletességgel örökíthetsz meg.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 4 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Sniper Ghost Warrior Contracts 2 (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: