Betöltés...

Devil May Cry 5 (Deluxe Edition) (EU) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 12.786 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Devil May Cry 5: Deluxe Edition tartalma:

- Devil May Cry 5 alapjáték

- Devil May Cry 5: Pasta Breaker prosztetikus kar

- Devil May Cry 5: Cavaliere R prosztetikus kar

- Devil May Cry 5: Mega Buster prosztetikus kar

- Devil May Cry 5: Sweet Surrender prosztetikus kar

- Devil May Cry 5: Gerbera GP01 prosztetikus kar

- DMC4 Battle Track 3 harci zene csomag

- DMC3 Battle Track 3 harci zene csomag

- DMC2 Battle Track 3 harci zene csomag

- DMC1 Battle Track 3 harci zene csomag

- Élő akció jelenetek

- Alteratív hívókártya

- Alteratív stílusú rangjelzők





A tökéletes ördögvadász stílusosan tér vissza a játékban, amelyre a rajongók már régóta vártak. Készülj fel a démonvadászatra a sorozat által ismert, magas oktánszámú, stílusos harcok folyamán, a másvilági és eredeti karakterek keverékével.



Történet

A Devil May Cry 5-ben a démoni hatalom fenyegetése ismét visszatért, hogy újra fenyegesse a világot. Az invázió akkor kezdődik, amikor egy "demon tree" magjai gyökeret eresztenek Red Grave City-ben. Amikor ez a pokoli invázió elkezdi elfoglalni a várost, egy fiatal démonvadász, Nero, társával, Nico-val együtt megérkezik a "Devil May Cry" lakóautójukkal. Mivel Nero a jobb karja nélkül kell boldoguljon, amagát fegyverművésznek valló Nico segítségét kéri, hogy tervezzen különféle egyedi mechanikus Devil Breaker karokat, hogy extra képességekkel ruházza fel a gonosz démonok, például a vérszívó repülő Empusa és az óriási kolosszus ellenség, Goliath ellen.



Hihetetlen grafika

A Capcom saját fejlesztésű RE játékmotorjával fejlesztett sorozat továbbra is új magasságokat ér el a valósághűség terén, a fotorealisztikus karaktertervezéssel és a lenyűgöző fény- és környezeti effektekkel ellátott grafikával.



Fékezd meg a démoni inváziót

Harcolj epikus Boss-okkal az adrenalinban gazdag harcok során Red Grave City-ben, három játszható karakterrel, akik mindegyike gyökeresen eltérő játékstílussal küzd a démonoktól elözönlött városban, mindezt egy igazán hajmeresztő játékzene kíséretében.



Ismerd meg Nero-t, a démonvadászt

Nero, a sorozat egyik főszereplője, a fiatal démonvadász, aki Sparda vérével rendelkezik, a fegyvermester és új bűntársa, Nico társaságában elindul Red Grave City-be, hogy szembenézzen a démonok pokoli támadásával. Útja során Nero-hoz csatlakozik a legendás démonvadász, Dante és a titokzatos új karakter, V is.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 2 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Devil May Cry 5 (Deluxe Edition) (EU) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: